Întâmplare nefericită în drum spre casă, după petrecerea de revelion

Impact devastator în trafic: unei asistente medicale i s-a făcut brusc rău la volan

luni, 06 ianuarie 2020, 02:50
2 MIN
 Impact devastator în trafic: unei asistente medicale i s-a făcut brusc rău la volan

Maşina acesteia a intrat astfel pe contrasens, unde s-a izbit violent de un alt autoturism. Laura Dinu, angajată a Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi, se află în stare gravă la un spital din Timişoara, unde a avut loc şi accidentul de acum patru zile.

 

O tânără de 30 de ani din Iaşi se află în stare gravă la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie Timişoara în urmă unui grav accident. Tragedia s-a produs, joi, 2 ianuarie, la ora 11.45, la ieşirea din Timişoara, în comuna Dumbrăviţa, o suburbie a oraşului de pe Bega.

Victima se numeşte Laura Dinu, este născută în Suceava, dar lucrea­ză din 2018 ca asistent medical generalist la Spitalul Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon“ din Iaşi. Tânăra şi-ar fi petrecut revelionul la Timişoara şi urma să se întoarcă acasă. În momentul producerii tragediei, Laura Dinu se afla singură la volanul maşinii sale, pe strada Simfoniei din localitatea Dumbrăviţa. Din primele cercetări reiese faptul că aceasta nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, şi care venea de pe strada Ion Creangă din localitate. Potrivit anchetatorilor, neacordarea de prioritate nu a fost un gest intenţionat. Tinerei i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea, drept pentru care a intrat pe contrasens, maşina ciocnindu-se violent de autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani, şi care se deplasa regulamentar. În urma impactului puternic, una dintre maşini a fost pur şi simplu aruncată de pe carosabil.

„La locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj cu doi subofiţeri şi un voluntar cu o autospecială de prima intervenţie cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SAJ cu asistent“, au transmis reprezentanţii ISU Banat. Pentru că avea multiple contuzii, tânăra a fost transportată la spital cu ambulanţa. În acest moment, Laura Dinu se află la ATI, la Spitalul de Neurochirurgie din Timişoara, medicii declarând că starea pacientei este destul de gravă. Bărbatul de 64 de ani implicat în accident nu a necesitat internare, acesta fiind tratat de echipajul medical chiar la locul impactului. Poliţiştii timişoreni au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală. 

Comentarii