Teodorovici, finanțistul lui Dăncilă, la masă cu George Simion. E specialistul AUR în energie

joi, 17 februarie 2022, 11:10
1 MIN
 Teodorovici, finanțistul lui Dăncilă, la masă cu George Simion. E specialistul AUR în energie

Orlando Teodorovici, ministru de finanțe în Guvernele Dăncilă și Ponta, a fost invitat de AUR pe post de specialist în Energie la o dezbatere în Parlament. Teodorovici l-a lăudat și i-a mulțumit lui Simion că l-a invitat la dezbatere.

AUR a organizat, la Palatul Parlamentului, o conferință cu tema "Provocările globale din sectorul energetic și soluțiile concrete pentru facturile românilor".

„Specialiștii prezenți la dezbatere au concluzionat că, piața fiind una de monopol, cu o poziție dominantă a statului român, nu se pune în discuție existența unei piețe libere. Toate piețele de monopol implică reglementare, care trebuie să țină cont de costuri, necesitatea unor investiții viitoare și o cotă corespunzătoare de profit”, a fost anunțul postat pe pagina partidului condus de George Simion și Claudiu Târziu.

Unul dintre specialiștii invitați să vorbească la dezbaterea AUR a fost Orlando Teodorovici. Acesta a fost ministru de finanțe între 21 decembrie 2012 – 30 martie 2015, ministru fondurilor europene între 30 martie 2015 – 17 noiembrie 2015 (guvernele Ponta) și ministru de finanțe, între 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019 în guvernarea Dăncilă.

Mai mult, pe newsweek

Comentarii