Ultimele pregătiri la Ciric pentru turneul ATP de tenis care începe luni

joi, 06 iulie 2023, 01:50
2 MIN
 Ultimele pregătiri la Ciric pentru turneul ATP de tenis care începe luni

Primăria a intrat pe ultima sută de metri în pregătirile pentru turneele de tenis care vor avea loc în această lună. În perioada 10 – 23 iulie, la baza sportivă Ciric vor concura jucători de top din circuitele ATP şi WTA: turneul masculin va avea loc în perioada 10 – 16 iulie (Concord Iaşi Open), iar cel feminin între 17 şi 23 iulie (BCR Iaşi Open). 

Primăria este partener la ambele evenimente. Prin oraş au fost amplasate coşuri de gunoi sub forma unei mingi de tenis, pentru a promova evenimentul. La baza sportivă va fi montată o tribună cu 900 locuri şi 200 de scaune exterioare.

Această achiziţie face parte dintr-un pachet privind servicii de organizare a evenimentelor: contractul a fost încheiat, zilele trecute, cu B2B Agency SRL.

Compania va încasa aproape 200.000 lei, iar alte servicii vor consta în: organizarea şi întreţinerea spaţiilor (interioare şi exterioare), delimitarea şi amenajarea spaţiilor aleveolare din structura expoziţională, dotare cu mobilier specific (interior şi exterior), amenajarea unui cort VIP şi a unui cort lounge pentru jucători (ambele cu dimensiunile 20 m x 12 m), amenajarea zonelor pentru jucători şi, nu în ultimul rând, asigurarea utilităţi (racord electric, internet).

Un alt contract recent încheiat de Primărie pentru cele două turnee de tenis constă în servicii de catering: mese zilnice (aperitive reci, supă, salate, pâine, saleuri, pateuri, fructe etc.) servite în sistem bufet, valoarea totală contactată fiind de peste 110.000 lei. În acest caz, contractul a fost atribuit societăţii Cristiandas SRL (Restaurantul Medieval).

„Iaşi Open este unul dintre cele mai aşteptate evenimente din calendarul sportiv din România şi cel mai important eveniment sportiv din zona Moldovei. În prima săptămână Iaşi Open are loc turneul masculin, Concord Iaşi Open – ATP Challenger 100, cel mai important turneu de tenis masculin din România, aflat la a 4-a ediţie, urmat de turneul feminin, BCR Iaşi Open – WTA 125, aflat la 2-a ediţie, al doilea cel mai important turneu de tenis din România”, se arată pe site-ul organizatorilor. 

Comentarii