Un bărbat beat în ultimul hal a fost prins în timp ce încerca să conducă o maşină

marți, 10 septembrie 2019, 19:15
1 MIN
 Un bărbat beat în ultimul hal a fost prins în timp ce încerca să conducă o maşină

Un bărbat din judeţul Brăila a fost prins, marţi, la volan cu o alcoolemie de 1,92 mg/l în aerul expirat. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, este cea mai mare alcoolemie depistată la conducătorii auto din Brăila în acest an, scrie Mediafax.

Bărbatul de 49 de ani din comuna brăileană Mircea Vodă a fost oprit de poliţiştii din cadrul Sectiei 4 Poliţie Rurală Ianca marţi, în jurul orei 16.20. Deoarece mirosea a alcool, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat cea mai mare alcoolemie înregistrată în judeţ în acest an: 1,92 mg/l.

„Şoferul a fost oprit pe un drum din localitate. După ce a fost folosit etilotestul, poliţiştii au realizat că bărbatul băuse foarte mult. El avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,92 mg/l. Este cea mai mare alcoolemie înregistrată în judeţul Brăila în ultimul timp, cu siguranţă în acest an”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Şoferul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

SURSA: Mediafax

 

Comentarii