VIDEO: Șeful PSD, Marcel Ciolacu, își face campanie azi prin județul Iași

joi, 24 septembrie 2020, 09:07
1 MIN
 VIDEO: Șeful PSD, Marcel Ciolacu, își face campanie azi prin județul Iași

Șeful PSD Marcel Ciolacu se află astăzi într-o vizită electorală la Iași. Liderul social-democrat va merge în mai multe comune din județ, alături de șeful Consiliului Județean Maricel Popa, la șantiere pe care le are în lucru administrația județeană.
 

„Când mă uit la realizările domnului Popa, îmi vine să devin ieșean. Sunt realizări palpabile, nu promisiuni”, a spus șeful PSD. El i-a criticat pe liberali, afirmând că e „rușinos” faptul că, în diverse orașe din țară, au inaugurat finalizarea unor proiecte ce ar fi fost începute și derulate de guvernele PSD. „E rușinos, o panglicăreală”, a adăugat Ciolacu.

Șeful PSD a vorbit și despre situația actuală de la spitalului modular – care nu poate fi efectiv pus în funcțiune deși are autorizație de la DSP – și a susținut că unitatea nu este deschisă „din ambițiile politice” ale șefilor PNL. „E un lucru mojic”, a completat Ciolacu.

La Rediu, Ciolacu și alaiul de la PSD Iași au mers la șantierul drumului județean Iași – Suceava, unde au început să se toarne primii kilometri de asfalt.
Liderul național al social-democraților se află în periplu electoral la Iași, după vizita de la Rediu, urmând să bibeze Ciurea și Holboca. Marcel Ciolacu își va încheia vizita la spitalul modular de la Lețcani.

Comentarii