4,16 mg/l alcool pur în sânge! Cât a băut infirmiera din Iași de Sfântul Gheorghe?

sâmbătă, 25 aprilie 2020, 01:58
2 MIN
 4,16 mg/l alcool pur în sânge! Cât a băut infirmiera din Iași de Sfântul Gheorghe?

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut-o pentru 24 de ore. Aceştia spun că nu au mai întâlnit în ultimii ani o asemenea alcoolemie la o femeie.

Teodora Maftei, infirmiera de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ care a băut o cantitate record de alcool apoi s-a urcat la volan, a fost reţinută de către poliţişti pentru 24 de ore. Ieri, Medicina Legală a calculat o alcoolemie de 4,16 mg/l alcool pur în sânge, o cantitate uriaşă. Femeia, în vârstă de 40 de ani, se pare că tocmai ieşise de la serviciu, unde ar fi sărbătorit ziua onomastică a unui coleg. Aici ar fi băut alcool, apoi s-a urcat la volanul maşinii sale, un Volkswagen Passat, şi a plecat spre casa ei din Aroneanu.

Femeia a lovit în primă fază un Renault aparţinând unei colege de serviciu parcat lângă Universitatea de Medicină. Apoi a ajuns până mai sus de intersecţia din Podul de Fier, unde s-a înfipt într-un autoturism parcat pe marginea străzii, unde a şI depistat-o poliţia, care fusese anunţată telefonic imediat după primul incident.

„La data de 23 aprilie, la ora 18.20, poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au fost sesizaţI cu privire la faptul că pe raza municipiului Iaşi a avut loc un accident rutier. S-a constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din comuna Aroneanu, ar fi condus un autoturism pe raza municipiului IaşI, iar pe strada Universităţii ar fi acroşat un autoturism parcat şi şi-ar fi continuat deplasarea. Ulterior, pe strada Eternitatea din municipiul Iaşi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat. În urma impactului nu au rezultat victime omeneşti“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoo­lului, permisul fiindu-I reţinut în vederea anulării.

Comentarii