Advertorial

Alege agentia de promovare online potrivita obiectivelor tale

joi, 18 octombrie 2018, 06:59
3 MIN
 Alege agentia de promovare online potrivita obiectivelor tale

Ai o afacere pe care vrei sa o promovezi online si nu stii cum sa alegi agentia de promovare potrivita? Este foarte important sa stii ce servicii ti-ar fi de folos, acum, dar si in viitor, si cauta o agentie de promovare online care sa ofere servicii complete.

Iata cateva sfaturi pe care le poti avea in vedere atunci cand vine vorba de promovarea siteului, dar si cateva aspecte de care poti tine cont atunci cand iti alegi firma care se va ocupa de implementarea strategiei online.

Gandeste-te la activitatile de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele si pentru a-ti promova afacerea.

Dupa ce te-ai hotarat asupra serviciilor de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie profitabila, alege o agentie de promovare online potrivita in functie de:

1. Certificari si competente

Este foarte important sa cunosti competentele profesionale ale oamenilor care se vor ocupa de viitoarea ta strategie de promovare in mediul online. Verifica ce competente au si afla daca pot aduce un plus afacerii tale. De exemplu, atributul de “Calificat Google” pe care o are un angajat al unei agentii iti arata ca el detine cunostinte avansate despre implementarea si monitorizarea campaniilor AdWords.

Agentia de promovare aleasa ar trebui sa fie Partener Certificat Google AdWords. In acest fel iti dai seama ca in ultima perioada a administrat pentru clientii sai un buget de cel putin 10.000$ si are cel putin o persoana angajata care a obtinut calificarea de Individ Calificat Google.

2. Gama variata de servicii de promovare online

Pe langa aceste certificari, afla daca agentia iti poate oferi o gama completa de servicii in legatura cu promovarea online.            

La inceputul promovarii siteului ai nevoie de o campanie de remarketing. Cu cat creste numarul vizitatorilor pe site, cu atat ai mai multi potentiali clienti pe care ii poti intreba ulterior daca vor sa cumpere produsele/ serviciile tale.

De asemenea, afisarea de anunturi pe telefonul mobil te poate ajuta foarte mult in procesul de promovare. Telefonul mobil a devenit un dispozitiv nelipsit din gentile sau buzunarele romanilor. Ei il folosesc nu doar pentru a comunica, ci si pentru a cauta informatii, produse, servicii etc.

Daca vrei sa cresti un brand cunoscut, ai nevoie de banner pe Youtube si pe site-urile partenere Google. In functie de subiectul site-ului, de varsta si sexul vizitatorilor,  poti afisa reclame.

3. Grija pentru o buna informare a clientului

In procesul tau de selectie al agentiei de publicitate potrivita, poti lua in considerare si faptul ca aceasta vrea sa aiba clienti bine informati si educati in legutura cu campaniile Google AdWords.

4. Afla parerea altor clienti

Pe langa informatiile pe care agentia ti le ofera, certificari si competente, este foarte important sa analizezi si portofoliul de clienti, sa afli ce spun acestia despre colaborare si care sunt rezultatele obtinute.

5. Transparenta fata de client

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca o agentie de promovare online trebuie sa fie transparenta, sa ofere clientului toate informatiile de care are nevoie si sa respecte politica Google. Astfel, politica spune ca ai dreptul sa cunosti informatii legate de compania ta, dar si costuri acumulate. Agentia de promovare nu trebuie sa tina secret informatii despre compania ta, ci trebuie sa iti puna la dispozitie rapoarte lunare privind performantele.

6. Bugetul alocat

Este foarte important sa tii cont de bugetul pe care esti dispus sa il investesti in proiectul de promovare online. Totusi, este mult mai importanta experienta agentiei si rezultatele obtinute, in comparatie cu pretul.

Cu ajutorul specialistilor de la Agentia Fortin iti va fi mult mai usor sa iti cresti afacerea in mediul online pentru ca ei dispun de toate calitatile de care tu ai nevoie pentru a avea succes in mediul online. Infiintata in 2015, Agentia Fortin are oameni foarte competenti, dedicati proiectelor pentru care lucreaza, motivati sa depuna toate eforturile necesare pentru ca afacerea ta sa aiba cele mai bune rezultate.

Ia legatura cu agentia aici si afla in ce sens te pot ajuta ei pentru a-ti promova afacerea in mediul online!

Comentarii