Captură importantă a poliţiştilor ieşeni. Au prins un bărbat care furase echipamente de 100.000 de lei

luni, 22 ianuarie 2018, 10:27
1 MIN
 Captură importantă a poliţiştilor ieşeni. Au prins un bărbat care furase echipamente de 100.000 de lei

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Urbană Iaşi au identificat un bărbat, bănuit de furt de echipamente de lucru folosite în construcţie, în valoare de aproximativ 100.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%.

 

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Urbană Iaşi au identificat şi condus la cercetări un bărbat, de 33 ani, din com. Erbiceni, bănuit de că la începutul lunii noiembrie 2017, prin forţarea sistemului de închidere al porţii de acces în organizarea de şantier, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras mai multe echipamente de lucru folosite în construcţie: panouri cofraj de diferite dimensiuni, grinzi din lemn, montanţi metalici zincaţi si popi metalici, valoarea prejudiciului declarat fiind de aproximativ 100.000 lei.

  Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 90%, fiind predat persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 19 ianuarie a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii