Chirica a plecat în Texas. Va vizita și compania de transport public Metro

marți, 13 martie 2018, 09:38
2 MIN
 Chirica a plecat în Texas. Va vizita și compania de transport public Metro

Începând de astăzi și până pe 17 martie, primarul Mihai Chirica și mai mulți oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului academic din Iași vor avea o serie de întrevederi importante cu reprezentanți ai instituțiilor și companiilor din statul american Texas. Întreaga suită de evenimente și întâlniri este inclusă în cadrul Misiunii Economice Afaceri.ro Texas 2018.

"Cel mai important moment va fi acela în care, miercuri, împreună cu omologul meu din Houston, Sylvester Turner, voi semna acordul bilateral de începere a procesului de înfrățire a Municipiului Iași cu City of Houston, Texas, eveniment care va avea loc la Primăria din Houston. Ulterior, voi avea programată o vizită la compania de transport public Metro și la Anderson Hospital.

De asemenea, împreună cu Marius Alexa, CEO Arhipelago, Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, precum și conducerile companiilor GP Medianet, Majutex, Thinslices, Energo, Ara, Medymentenance, Devo Development Solutions, Silicon Service și Work Consulting Solutions, voi vizita alte două orașe importante: Austin și Dallas, incluse pe lista Misiunii. Aici vom avea o întâlnire cu șefii Camerei de Comerț din Austin și vom participa la un important festival de muzică și arte, South by Southwest Festival, iar seara ne vom întâlni cu membrii comunității românești.

Vineri, voi avea o întrevedere cu guvernatorul statului Texas, Gregory Wayne Abbott, urmând ca ziua să se finalizeze cu o serie de întâlniri de afaceri și profesionale", a precizat Mihai Chirica pe Facebook.

Comentarii