Doliu la Tribunalul Iaşi. „A fost un accident”. O judecătoare abia pensionată a murit la 54 de ani

miercuri, 27 martie 2024, 17:54
1 MIN
 Doliu la Tribunalul Iaşi. „A fost un accident”. O judecătoare abia pensionată a murit la 54 de ani

Tribunalul ieşean este în doliu. Retrasă de puţin timp la pensie, fosta judecătoare Mirela Anton a încetat din viaţă marţi, la doar 54 de ani. „Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Din câte am înţeles, a căzut pe scări în casă. A mai apucat să-şi sune soţul, dar într-un sfert de oră s-a terminat”, a spus o fostă colegă a magistratei. Soțul fostului magistrat Mirela Anton, Mihai Anton, este medic la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" Iași.

Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii „Al.I. Cuza” în 1995, Mirela Anton a activat la începutul carierei în cadrul judecătoriilor Tecuci şi Paşcani. A promovat la Tribunalul Iaşi în iunie 2000. De la această instanţă a şi ieşit de altfel la pensie, la 1 decembrie 2022. Împreună cu soţul său, medic chirurg în cadrul Spitalului de Copii „Sf. Maria”, aveau un copil. Înmormântarea va avea loc sâmbătă.

Şi Consiliul Superior al Magistraturii a publicat miercuri următorul ferpar: “Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Mirela Anton, fost judecător în cadrul Tribunalului Iaşi, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!”

Comentarii