Victima a rămas dezbracată, pe stradă, după ce s-a bătut cu un recidivist eliberat cu recursul compensatoriu

Femeie agresată sexual în drum spre muncă, în Metalurgie. Scene de cosmar!

sâmbătă, 14 septembrie 2019, 01:50
1 MIN
 Femeie agresată sexual în drum spre muncă, în Metalurgie. Scene de cosmar!

Scene de groază în oraşul Iaşi: o femeie de 63 de ani a fost violată de un individ proaspăt ieşit din puşcărie, cu ajutorul recursului compensatoriu. Victima s-a luptat corp la corp cu agresorul.

Agresiunea cumplită a avut loc alaltăieri, în jurul orei 5.00, când femeia de 63 de ani mergea la muncă. Ieşeanca lucrează la o fabrică de mobilă din zonă şi, în fiecare dimineaţă, traversa podul din Metalurgie încă de la primele ore ale dimineţii. Pe 12 septembrie, victima a fost acostată de Petru Chelaru, un recidivist care a ieşit din puşcărie pe 26 august, după ce a beneficiat şi de prevederile recursului compensatoriu.

Chelaru a urmărit victima câţiva metri şi, profitând că, la acea oră, strada era goală, a târât-o după un gard de beton cu scopul de a întreţine raporturi sexuale cu ea. A urmat o luptă corp la corp, victima lovindu-l cu poşeta şi mâinile pe agresor. Acesta a reuşit să o dezbrace şi să o agreseze sexual cu degetele, fără a întreţine un raport sexual efectiv. Riposta femeii l-a fugărit pe individ, ieşeanca fugind din zonă, dezbrăcată aproape complet, şi refugiindu-se la intrarea într-un magazin de mobilă. A aşteptat acolo, traumatizată, pentru ca fiul ei să vină şi să o preia cu un taxi. Individul a fost prins în scurt timp de către oamenii legii, fiind reţinut. Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au formulat propunere de arestare împotriva sa.

Comentarii