Fetiţă de patru ani, ucisa de ziua ei, de către o tânără fără permis de conducere, la Scobinţi

joi, 02 iunie 2022, 07:14
1 MIN
 Fetiţă de patru ani, ucisa de ziua ei, de către o tânără fără permis de conducere, la Scobinţi

O copilă a fost ucisă ieri de către o tânără în urma unui accident rutier. Minora împlinise ieri vârsta de patru anişori. Ea a fost lovită de un autoturism condus de către o tânără fără permis de conducere. 

"În data de 1 iunie, în jurul orei 18,45 am fost sesizaţi despre un accident rutier cu victime omeneşti produs pe raza comuneo Scobinţi. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în accident au fost implicaţi un pieton, respectiv o minoră în vârstă de 4 ani şi un autoturism condus de o femeie în vârstă de 28 ani. În urma accidentului, minora a decedat. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că femeia în vârstă de 28 de ani nu deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Cititi si: Fetita de patru anișori omorâtă la Scobinti de femeia fără permis juca șotron. Ce au spus vecinii despre grozăvie

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii