FOTBAL – Hal de organizare la Politehnica Iaşi! Doi internaţionali, lăsaţi 12 ore de izbelişte în Bucureşti

vineri, 29 martie 2024, 02:50
3 MIN
 FOTBAL – Hal de organizare la Politehnica Iaşi! Doi internaţionali, lăsaţi 12 ore de izbelişte în Bucureşti

Politehnica Iaşi joacă mâine, de la ora 15:45, la Botoşani, cu echipa locală FC în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I de fotbal. Gândurile oaspeţilor legate de meci au fost prezentate ieri într-o conferinţă de presă la care au participat antrenorul Leo Grozavu şi fotbalistul Florin Ilie.

Ultimul a declarat: „E un moment zero pentru noi. Un meci foarte important, de la care vrem să scoatem maximul. Am pregătit meciul două săptămâni. Am analizat şi adversarul, dar important e ce vom face noi. Trebuie să fim curajoşi, inteligenţi, să aducem toate punctele la Iaşi. Sunt sigur că vom arăta bine. Ne-am pregătit bine, atmosfera o foarte bună în cadrul grupului”.

 

Ştefanovici şi Mihai, uitaţi în capitală

 

Grozavu s-a arătat, din nou, nemulţumit, tehnicianul referindu-se la două aspecte: modul în care au revenit în Iaşi internaţionalii de tineret Ştefanovici şi L. Mihai, care au fost în Armenia, la meciul de marţi, din preliminariile CE, precum şi, nicio noutate, arbitrajul.

„Cei doi jucători ai noştri de la tineret au ajuns foarte târziu la Iaşi, miercuri noapte, după ce au stat 12 ore în Bucureşti. Ar trebui să fie găsite soluţii ca jucătorii de la naţionale să vină cât mai repede la echipele care îi plătesc. Cred că puteau fi găsite alte soluţii. Poate fi şi culpa noastră” a spus tehnicianul, care a adăugat: „Îmi doresc un arbitraj echidistant, pentru că în ultima perioadă au fost tot felul de probleme. Va fi un meci între două echipe din Moldova, sunt ambiţii personale, se joacă pe o miză importantă, sper ca diferenţa să fie făcută pe teren”.

 

Grozavu: „Nu e derby!”

 

Pe şeful băncii tehnice ieşene îl bântuie încă amintirea ultimului duel de la Botoşani, pierdut de Poli cu 1-2. „Derbiurile sunt în partea de sus a campionatului, la retrogradare mai puţin trebuie folosită sintagma. Am avut două săptămâni să pregătim jocul. Au fost două săptămâni bune, cu concentrare, cu implicare. Nu am mai câştigat de mult în deplasare, orice punct de aduce linişte. Ultima partidă de la Botoşani nu trebuia să o pierdem. Am avut jocul la dispoziţie, l-am dominat, ne-am impus, dar au fost câteva nesincronizări care au făcut diferenţa. Ne dorim să fi învăţat din greşelile trecutului” a spus Grozavu.

Acesta a mai precizat că are tot lotul la dispoziţie, deşi Bouhenna a suferit o contuzie forte în meciul amical contra CSM Paşcani, disputat miercuri.

 

Iată celelalte meciuri ale rundei a II-a a fazei a doua a campionatului.

 

PLAY-OUT Etapa 2

FC Voluntari – FC Hermannstadt (vineri, ora 17:30). Universitatea Cluj-Napoca – UTA (sâmbătă, ora 18:00). FC U Craiova 1948 – Oţelul Galaţi (duminică, ora 14:00). Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti (luni, ora 20:30).

 

PLAY-OFF Etapa 2

Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj (vineri, ora 20:30). Universitatea Craiova – Rapid Bucureşti (sâmbătă, ora 21:00). Farul Constanţa – FCSB (duminică, ora 21:00).

* – A beneficiat de ajustare

 

Comentarii