Trimis de firma de asigurări

Îndrumat bine! Un şofer aghesmuit a mers la poliţie să declare o tamponare

joi, 05 septembrie 2019, 01:58
1 MIN
 Îndrumat bine! Un şofer aghesmuit a mers la poliţie să declare o tamponare

La orele prânzului a „suflat“ o alcoolemie de 0,77‰, susţinând că băuse cu o seară înainte!

Un şofer beat criţă care a provocat o tamponare în zona Penitenciarului din Iaşi a mers la poliţie să declare evenimentul. Când l-au testat, omul avea o alcoolemie uriaşă.

Tamponarea a avut loc în jurul orei 13, atunci când Ştefan Nica, în vârstă de 39 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Volkswagen, nu a păstrat distanţa faţă de maşina care circula în apropiere şi a intrat în coliziune cu aceasta. Maşina respectivă, un taxi marca Renault, a lovit un indicator aflat pe marginea drumului.

Cei doi şoferi au mers la firma de asigurare, însă reprezentanţii acesteia i-au trimis la poliţie pentru ca aceştia să întocmească procesul verbal. La Biroul Rutier Iaşi, poliţiştii l-au testat pe Ştefan Nica, iar acestuia i-a ieşit o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind transportat la spital pentru a i se preleva probe de sânge.

„În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Şoferul găsit ca fiind băut le-a declarat poliţiştilor că a consumat alcool cu o seară înainte.

Comentarii