Primii ieșeni care zboară prin terminalul T4 al Aeroportului Iași. Azi se taie panglica de inaugurare UPDATE

vineri, 29 martie 2024, 08:22
2 MIN
 Primii ieșeni care zboară prin terminalul T4 al Aeroportului Iași. Azi se taie panglica de inaugurare UPDATE

Astăzi, 29 martie, are loc deschiderea oficială a terminaluli T4 de la Aeroportul Iași. Primii ieșeni care vor avea ”onoarea” de a păși prin noul terminal sunt pasagerii zborului TAROM RO704,  care vor decola spre Bucuresti  la 14.00 si pasagerii zborului RO703, care vor ateriza la 13.35 în Iași. Până acum, porțile T4 au fost deschise doar pentru liderii politici.

UPDATE 

Rareș Bogdan a lăudat nu doar investiția de la Aeroport, dar și achizițiile autobuzelor electrice și tramvaielor, toate din fonduri europene. La fel și colegul său din Parlamentul European, Dan Motreanu. Ambii au pledat în favoarea beneficiilor statutului de membru al UE, cu acces la finanțări pentru proiecte de anvergură, salutând totodată primul pas al României în Schengen, prin ridicarea controalelor pe aeroporturi și în porturile maritime.

Profitând de prezența Iași, Rareș Bogdan a făcut câteva predicții politice: În urma redistribuirii, PSD-PNL ar putea să obțină 19-20 de mandate de europarlamentar, intrând astfel și Alexandru Muraru în delegația de eurodeputați români. În acest moment, liderul liberal ieșean este al 18-lea pe lista comună de candidați deschisă de Mihai Tudose. El a estimat că AUR nu va avea mai mulți de 6 europarlamentari, iar Diana Șoșoaca nu va fi eurodeputat.

STIRE INITIALA

”Astazi, T4 va prinde viata. Suntem in asteptarea primilor pasageri, pe care ii invitam sa taie panglica. Doar pentru ei am facut aceasta investitie si speram sa le aduca multă bucurie, precum si satisfactia ca avem un aeroport cu care ne putem mandri. Promisiunea noastra este de crestere a nivelului calitatii serviciilor in perioada urmatoare, de crestere a conectivitatii si sa continuam investitiile necesare pentru dezvoltarea Aeroportului IASI”, a scris Romeo Vatră pe pagina lui de Facebook..

Comentarii