Advertorial (P)

Romanii incep sa cumpere cadouri exclusiv online

joi, 16 mai 2019, 14:03
3 MIN
 Romanii incep sa cumpere cadouri exclusiv online

Cautarea unui cadou este, de obicei, un proces care ne rapeste cateva ore din zi si presupune o deplasare prin aglomeratie. Din aceste motive, utilizarea unui magazin de cadouri online a devenit o alternativa excelenta pentru cei care nu vor sa isi iroseasca timpul prin mall-uri. Acestea sunt cateva din motivele pentru care romanii prefera sa isi cumpere cadourile de pe Internet:

1. Ai de unde alege – majoritatea siteurilor care vand cadouri au sute de produse in oferta, intrecand, de cele mai multe ori, ofertele magazinelor de retail traditionale. Diversitatea mai mare te poate chiar inspira cu idei pentru cadouri. E mult mai usor sa selectezi cadouri pentru familie sau prieteni cand ai o gama larga de produse la dispozitie in catalogul online al magazinelor de cadouri.

2. Nu trebuie sa iesi din casa – nimic nu e mai obositor decat sa te impingi printre rafturile magazinelor in cautarea unui cadou (in special in perioada sarbatorilor). Achizitionarea unui cadou online presupune cateva minute de cautat prin paginile site-urilor de profil unde iti selectezi cadoul preferat si dai cateva clickuri pentru a-l cumpara. O operatiune care ar dura ore intregi in lumea “offline” dureaza doar cateva minute in cea online.

3. Nu ai idee ce sa cumperi? Nicio problema! De cele mai multe ori iti va veni o idee pentru cadoul ideal in momentul in care vezi diversitatea de produse de pe site-uri. Te poti debarasa de traditionalele cutii de ciocolata si esarfe si poti lua ceva cu adevarat unic. Vei ramane surprins de originalitatea produselor pe care le gasesti online, de la becuri care se aprind automat cand deschizi capacul la WC, sorturi cu ventuze pentru barbierit  care se prind de oglinda sau un ceas desteptator cu tinta si pistol cu laser… aceasta e doar o mica lista de produse nebunesti pe care le poti gasi pe Internet.

4. Vrei sa iei cadouri pentru persoane diferite? Majoritatea cadourilor disponibile la vanzare pe Internet sunt impartite in categorii. Vei putea gasi un cadou pentru bunici dar si pentru partenerul de viata, in acelasi loc. De la cadouri vintage la gadgeturi, de la cadouri amuzante la cadouri practice – toate aceste optiuni sunt la cateva clickuri distanta in mediul online.

5. Cadouri pentru ocazii speciale – cand cautarea ta vizeaza un cadou foarte specific (pentru burlacite, pentru nepoti, pentru colegii de birou de la firma de IT etc.) atunci esti aproape obligat de circumstante sa cauti cadoul pe Internet, nu prin magazinele locale. E si o sansa buna sa cumperi ceva foarte specific si iesit din comun – un cadou memorabil care va deveni, poate, atractia evenimentului.

6. Pretul conteaza – deoarece nu trebuie sa cheltuie sume mari pe chirii si intretinere, magazinele de cadouri online pot practica preturi mai mici decat cele din spatiile comerciale. Majoritatea siteurilor de profil ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250-300 de lei, precum si diferite perioade de promotii.

Peste 10 milioane de euro se cheltuie zilnic in spatiul online din Romania pe produse fizice, iar piata cadourilor online este in crestere de la an la an. Data viitoare cand trebuie sa cumperi un cadou, incearca sa il cauti online – e posibil sa gasesti ceva incredibil.

 

 

 

 

 

 

Comentarii