anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Studente premiante la înălţime

GALERIE
baschet feminin (1)
 • baschet feminin (1)
- +

 

Echipa UAIC, pe podiumul campionatului naţional

Echipa de baschet feminin a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a terminat pe locul al III-lea Campionatul Naţional Universitar de baschet feminin care s-a desfăşurat la Piteşti între 4 şi 6 mai. La eveniment au participat şase echipe de la mai multe instituţii de învăţământ superior din ţară - cea din Piteşti, cea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, cea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea Politehnica din Bucureşti. Pe locul I a ieşit Universitatea din Piteşti, care astfel a câştigat dreptul de a reprezenta România la European Universities Games 2018, care se va desfăşura în Coimbra, Portugalia, în timp ce locul al doilea a fost adjudecat de Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti. Echipa universităţii ieşene a fost pregătită de lect.dr. Ionuţ Onose şi componenţa ei a fost următoarea: Andreea Aursulesei, Ramona Danalache, Roxana Butnariu, Iulia Dănilă, Bianca Mihuţ, Gabriela Buciumanu, Ancuţa Huşoschi şi Ştefana Voicu. Aceasta din urmă este singura studentă a lotului care nu este de la Facultatea de Educaţiei Fizică şi Sport, ea urmând în prezent Dreptul

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.