50 de şanse ca să vă angajaţi în instituţiile publice ieşene

luni, 31 octombrie 2016, 15:32
3 MIN
 50 de şanse ca să vă angajaţi în instituţiile publice ieşene

Acestea caută de la şefi de birouri şi până la muncitori necalificaţi sau portari 

Instituţiile publice au anunţat în ultima săptămână concursuri pentru peste 50 de posturi libere. În sistemul sanitar se oferă în continuare numeroase locuri de muncă, dar şi primăriile din judeţ şi unităţile de învăţământ caută să-şi completeze schemele de personal. Spitalul Clinic de Urgenţe „Sf. Spiridon“ caută doi asistenţi medicali generalişti debutanţi cu studii superioare, trei asistenţi medicali generalişti debutanţi cu studii postliceale şi trei asistenţi medicali generalişti cu studii postliceale, cu minimum şase luni de vechime în specialitate. Ace­eaşi unitate sanitară oferă un post de asistent medical generalist debutant, cu studii superioare, pentru punctul de lucru UPU Târgu Frumos, şi un post de asistent medical cu studii postliceale, specialitatea radiologie şi imagistică medicală, cu minimum 6 luni vechime.

Direcţia de Sănătate Publică organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de asistent medical cu studii postliceale, speclitatea me­dicină generală în cadrul La­boratorului de diagnostic şi investigare în sănătate publică. Tot DSP caută şi un consilier clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul achiziţii publice, pentru acest post fiind solicitată o vechime de minimum 9 ani în studiile necesare exercitării func­ţiei publice.

Primăria municipiului Iaşi angajează un electrician şi trei îngrijitori. Consiliul Judeţean ca­ută doi consilieri clasa I, grad profesional superior, în cadrul Direcţiei Tehnice şi Investiţii, în ambele cazuri solicitându-se o vechime de minimum 9 ani în specialitate. Şi primăriile din judeţ fac angajări în această pe­rioadă. Primăria municipiului Paşcani oferă un post de inspector clasa I debutant în cadrul Ser­viciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanei.

La Cucuteni este disponibil un post de consilier clasa I debutant în cadrul Compartimentului de asistenţă socială. Primăria Şipote caută trei referenţi în cadrul compartimentelor contabilitate şi urbanism, iar Primăria Miro­sloveşti oferă un post de consilier în compartimentul fond funciar, unul de inspector în compartimentul urbanism, unul de consilier în compatimentul juridic şi un al patrulea, în compartimentul financiar contabil.

În structurile Primăriei Bârnova sunt disponibile un post de inspector în compartimentul achiziţii publice, unul tot de inspector în compartimentul financiar contabil şi unul de poliţist local. La Scobinţi se caută o femeie de serviciu, la Mogo­şeşti-Siret un şofer, la Heleşteni, un şofer pentru autospeciala PSI, iar la Lungani, un bucătar şi un paznic.

Universitatea Tehnică caută un administrator patrimoniu cu stu­dii superioare, un portar şi un paznic. La Universitatea „Al.I. Cuza“ sunt libere două posturi de muncitor necalificat, la Uni­versitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară – două posturi de administrator patrimoniu, iar la Universitatea de Arte, un post de laborant foto-video şi un laborant croitorie. Colegiul Agricol şi de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi“ angajează un magaziner, un electrician şi o îngrijitoare, Şcoala gimnazială „George Coşbuc“ – un paznic, Şcoala gimnazială „Alexandru cel Bun“- un administrator patrimoniu, iar Şcoala gimnazială „Dimitrie A. Sturdza“ – un îngrijitor. La Clubul Copiilor Paşcani este căutat un administrator financiar, iar la Şcoala gimnazială Hărmăneştii Vechi, un şofer. Un post este disponibil şi la UM 02534, unde este căutat un şef pentru Biroul de management al calităţii serviciilor medicale. 

Comentarii