A dat Iaşul lovitura?

marți, 14 februarie 2017, 02:43
2 MIN
 A dat Iaşul lovitura?

 Stenio Santos a lăsat o primă impresie bună. Fotbaliştii ieşeni vor avea două antrenamente şi azi şi mâine. Alex Ţigănaşu are şanse infime să joace în meciul cu bănăţenii

 
 
Fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi au revenit ieri la antrenamente, după zilele libere primite la sfârşitul săptămânii trecute. În cursul dimineţii, antrenorul Eugen Neagoe a programat o şedinţă de pregătire, la care principala curiozitate a fost modul de exprimare a noii achiziţii, Stenio Nivaldo Matos dos Santos, jucător care a semnat duminică un acord pe jumătate de an, cu posibilitate de prelungire pe încă unul, cu Iaşul. Prima impresie lăsată de mijlocaşul născut în arhipelagul Capul Verde, care are cetăţenie portugheză, a fost pozitivă. “Am urmărit mai multe înregistrări cu Stenio, ne-am luat mai multe referinţe de la cunoştinţele pe care şi eu şi preşedintele Prunea le avem în campionatul bulgar, toate informaţiile legate de calitatea lui sportivă şi umană au fost pozitive. La primul antrenament a arătat câteva dintre calităţile pe care le are, care l-au făcut să joace titular şi în Portugalia şi în Bulgaria. Marţi va mai face o serie de teste medicale. Sperăm ca totul să iasă bine şi să fie un jucător pe care să ne putem baza în scurt timp” a declarat antrenorul CSM, Eugen Neagoe.
Acesta nu crede că va putea conta pe Alexandru Ţigănaşu la partida de luni, de la Timişoara, din etapa a XXV-a: “Alex nu face încă programul normal al echipei. Ţinând cont şi de vreme şi de faptul că o recidivă l-ar scoate din circuit mult timp, nu vom risca deloc. Va reintra doar când este sută la sută recuperat. Nu ştiu dacă acest lucru se va putea întâmpla până la meciul cu Timişoara, vom vedea cum vor evolua lucrurile”.
În afară de Ţigănaşu, Neagoe nu se va baza în Banat nici pe Vasile Gheorghe, care este suspendat după ce a încasat la ultimul meci oficial, disputat la Severin, cu Pandurii Târgu Jiu, al patrulea cartonaş galben al sezonului. Nici juniorul Danale nu este apt de joc. “Danale a ieşit din spital, însă va avea nevoie de o perioadă mai lungă pentru a reajunge la nivelul pe care l-a etalat în cantonamentul din Antalya. El ar putea reveni în echipă în acest sezon, spre deosebire de Târşa, care continuă programul de recuperare după accidentarea gravă suferită anul trecut. La el sperăm să fie la cote normale în vară, la începutul sezonului viitor” a precizat tehnicianul CSM.

Neagoe va creşte ritmul pregătirilor, astăzi şi mâine fiind programate câte două antrenamente pe zi. 

 

 

Comentarii