Andreea Marin, consultant pentru un viitor post TV. CNA a respins cererea

marți, 21 ianuarie 2014, 18:37
2 MIN
 Andreea Marin, consultant pentru un viitor post TV. CNA a respins cererea

Consiliul Național al Audiovizualului a respins solicitarea de licență audiovizuală a Canalului 33, post de business, pentru societatea Canal 33 Network SRL. Firma îi aparține lui Alexandru Răducanu, jurnalist care deține titlurile The Marketer și Business Woman și care, în urmă cu 13 ani, a scris cartea Andreea Marin – Poveste succesului, un volum biografic al vedetei TV.Postul ar fi avut drept consultant, potrivit lui Răducanu, pe Andreea Marin și are încheiat un contract cu Școala Tudor Vornicu, pentru viitorii angajați, potrivit paginademedia.ro.

Alexandru Răducanu: „Activez în zona de media din mai mult timp. Am o relație bună cu toți jucătorii din zona media. Diversitatea editorială este foarte mare și în același timp coerentă cu conceptul pe care mi l-am propus. Punem foarte mult accent pe carieră, pe dezvoltare personală, nu doar pe zona de afaceri.„Andreea Marin ne va consilia pe partea de programe, prin experiența pe care o are în producția de televiziune. Nu va fi angajatul televiziunii, dar ne va consilia”, a mai spus Răducanu.

Legătura lui Alexandru Răducanu cu Andreea Marin este mai veche. În anul 2001, Răducanu lansa cartea Andreea Marin – Povestea succesului. Volumul trecea în revistă reperele din biografia vedetei TV, de la copilăria din Cetatea Romanului, la ucenicia de la TVR Iași și vârful de la Surprize, surprize.

Cum arată structura grilei prezentate la CNA: Postul ar fi trebuit să transmită zilnic între 08.00 și 24.00 (16h) din care reluări: 9h (luni, marţi, miercuri, sâmbăta), 10h (joi, duminică), 7h (vineri). Emisiunile în reluare încep în fiecare zi la ora 08.00. Postul promitea 80% producție proprie și 20% producții ale altor producători.Solicitarea de licență a fost votată de patru membri (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Viorel Vasile Buda), restul fiind împotrivă.

Comentarii