BMW-ul aruncat în aer, la Gară, răzbunarea unui traficant de droguri?

marți, 05 mai 2015, 01:55
2 MIN
 BMW-ul aruncat în aer, la Gară, răzbunarea unui traficant de droguri?

Maşina de lux aparţine unei tinere de 28 de ani, care ar fi fost recent ameninţată de traficant. Bubuitura s-a auzit în plină noapte în toată zona Gării, speriind oamenii, iar flăcările imense au ars chiar şi un copac din zonă

O explozie la un autoturism de lux BMW, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în zona Gării, a pus pe jar poliţia ieşeană. Pompierii au fost solicitaţi să intervină la un autoturism parcat în spatele blocului unde funcţionează punctul RCS&RDS, la 112 sunând un locatar care se afla la balcon şi care a observat vâlvătăile uriaşe.
 
Un dosar mai vechi, după ce i-a spart cauciucurile
 
La faţa locului a fost trimisă o autospecială dar şi criminaliştii poliţiei care au început să facă cercetări. Un locatar a precizat că flăcările se înălţau câţiva metri. “Au ars inclusiv crengile unui copac şi un aparat de aer condiţionat. Am auzit o explozie, este posibil să fi pus cineva focul”, a spus acesta.
 
 
Poliţiştii au ridicat autoturismul şi l-au transportat la Secţia 2 Gară pentru cercetări amănunţite, fiind suspectat un act criminal. Reprezentanţii poliţiei au precizat că sunt făcute cercetări. “În cauză sunt făcute cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incendiul”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei ieşene.
 
Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, în acest caz este suspectat un traficant de droguri care a dorit să se răzbune pe proprietara BMW-ului, o tânără în vârstă de 28 de ani. Aceasta din urmă ar fi făcut plângere pe numele individului, deoarece acesta o ameninţase de mai multe ori.
De asemenea, în urmă cu aproape un an, acelaşi individ a înţepat cauciucurile BMW-ului tinerei, iar poliţiştii au deschis atunci un dosar penal. În prezent, dosarul se află în cercetare la Parchetul local.
 

Comentarii