Catalin Botezatu a disparut fara urma de o saptamana. Prietenii sai au intrat in panica

marți, 26 martie 2013, 10:53
2 MIN

Cătălin Botezatu a dispărut fără urmă de la sfârşitul săptămânii trecute şi nimeni nu mai ştie nimic de el. Ultimele evenimente la care a participat au fost la Petroşani, unde joi a avut o sesiune de autografe şi a vorbit despre cartea sa, "Trei Vieţi – Pedeapsă", iar vineri a avut loc prezentarea colecţiei "Aviator".

Cătălin Botezatu este de negăsit de câteva zile şi nici măcar prietenii nu ştiu unde se află designerul. Apropiaţii lui spun însă că în ultima vreme suferea de o uşoară depresie şi consuma foarte mult alcool, iar o variantă posibilă este ca el să se fi internat într-un sanatoriu în străinătate.

Jurnalistul Alexandru Răducanu  a declarat, la România TV, că este posibil ca designerul să fi ales să dispară o vreme din cauza unei deziluzii în dragoste. "Din punctul meu de vedere există o problemă emoţională, o problemă delicată în relaţia dintre el şi o tânără femeie. Poate fi vorba despre o deziluzie în dragoste", a spus Răducanu.

În zilele petrecute la Petroşani, Cătălin Botezatu a participat la o sesiune de autografe şi a vorbit despre cartea sa, "Trei Vieţi – Pedeapsa", iar vineri a avut loc prezentarea colecţiei "Aviator". De asemenea, Bote a mai vizitat câteva mănăstiri din zonă şi a mers cu câteva cunoştinţe prin munţii Retezat.rtv.net

 

Comentarii