De Business

Punem punctul pe știi

Cel mai mare magazin online de articole sportive, Originals, caută Marketing Copywriter

miercuri, 28 ianuarie 2015, 18:33
2 MIN
 Cel mai mare magazin online de articole sportive, Originals, caută Marketing Copywriter

Originals, cel mai mare magazin online de articole sportive din România, caută la Iaşi Marketing Copywriter. Retailerul online vrea să recruteze îndeosebi candidaţi cu studiile finalizate în domeniul Jurnalismului, Marketing ori Comunicare.

Pe lângă abilităţile excelente de comunicare şi scriere în limba română, angajatorul caută persoane cu cunoştinte de utilizare a calculatorului şi cu abilităţi de lucru în echipă. Experienţa profesională pe o poziţie similară este un plus, se arată în anunţ.

Candidatul care va fi selectat va lucra împreună cu directorul de marketing, specialistul de vânzări-publicitate online şi graphic designer-ul având ca obiectiv crearea de campanii de marketing şi materiale de comunicare pentru clienţi. Acesta va acorda suport graphic designer-ul pentru căutarea şi identificarea de fotografii sau material grafic şi se va asigura, împreună cu specialistul pe vânzări al magazinului ca toate textele realizate să fie semnificative pentru client şi în concordanţă cu strategiile de marketing şi de business.

La capitolul beneficii, pe lângă un pachet salarial atractiv, se oferă oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist, tânăr, dinamic şi în permanentă căutare de îmbunătăţiri. Totodată, angajatorul a subliniat că, între facilităţi, costul transportului va fi subvenţionat.

Cu o experienţă pe piaţa de profil din România de peste 9 ani, Originals este distribuitor oficial pentru 27 de branduri de renume, între care Adidas, Nike, Converse şi Puma, respectiv unic distribuitor oficial în România pentru mărcile Ecko Unlimited, Ecko Red, Marc Ecko Cut & Sew, Sir Benni Miles şi Zoo York.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii