Dacă o vedeţi, sunaţi la Poliţie: a dispărut de o lună

joi, 08 octombrie 2015, 01:54
2 MIN
 Dacă o vedeţi, sunaţi la Poliţie: a dispărut de o lună

O tânără în vârstă de 17 ani a fost dată în urmărire naţională, ea fiind dispărută de mai bine de o lună de zile. Fata locuia împreună cu părinţii în satul Vlădiceni, iar în momentul dispariţiei era internată la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” din Iaşi. 

A fost internată în spital pe 1 septembrie, iar pe 2 a dispărut. “Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Georgiana Corina Dumitriu, din satul Vlădiceni, judeţul Iaşi. Ea a plecat în mod voluntar dintr-o unitate medicală din municipiul Iaşi şi nu a mai revenit. Are înălţimea de 1,70 m, 50 de kilograme, păr şaten închis şi lung, peste umeri, iar ochii căprui. De asemenea, la momentul plecării minora purta blugi de culoare albaştri, tricou cu dungi orizontale alb cu negru şi tenişi albi”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Reprezentanţii Poliţiei au mai precizat că fata a plecat de acasă de mai multe ori. Persoanele care o văd pot suna la 112 sau să se adreseze poliţiştilor de la cea mai apropiată unitate de poliţie. Fata a fost adusă de către părinţi la Spitalul de Copii acuzând probleme digestive. Tânăra a fost consultată de medicii de gardă şi internată pentru mai multe investigaţii. După o noapte în spital, fata a dispărut. “În cursul dimineţii (de 2 septembrie – n.r.), pacienta era prezentă la vizită, însă, la scurt timp după aceasta, ar fi plecat din unitatea noastră. Cadrele medicale au anunţat atunci familia şi organele de poliţie”, a declarat dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie. Surse din cadrul unităţii sanitare au precizat că fata era cunoscută cu probleme de comportament şi că ar fi existat mai multe conflicte între fată şi familia ei.

O altă dispariţie a avut loc zilele trecute, când un puşti în vârstă de 9 ani a plecat la şcoală de acasă, dar nu a mai ajuns la unitatea şcolară. Faptul a avut loc în comuna Andrieşeni. În urma cercetărilor, poliţiştii au găsit copilul la un localnic, care l-a găzduit peste noapte. El le-a spus poliţiştilor că a găsit copilul pe drum, noaptea. Poliţiştii au amendat-o pe mamă pentru că nu a supravegheat copilul.
 
A. DÎSCĂ, L. AMORĂRIŢEI

Comentarii