Directorul Diviziei Mobile Samsung garantează pentru siguranţa bateriei Galaxy Note 8

luni, 28 august 2017, 15:26
1 MIN
 Directorul Diviziei Mobile Samsung garantează pentru siguranţa bateriei Galaxy Note 8

Samsung a prezentat oficial Galaxy Note 8 în urmă cu doar câteva zile în cadrul unui eveniment de presă ce a fost susţinut în New York. Succesorul Galaxy Note 7, cunoscut şi ca „phabletul care explodează”, a fost aşteptat cu mare interes atât de fanii Samsung, respectiv a phablet-urilor din seria Note, cât şi de competiţie.

Imediat după evenimentul de prezentare oficială a Galaxy Note 8, Directorul Diviziei Mobile de la Samsung, Koh Dong-Jin, cunoscut drept DJ Kon, a ţinut să facă publice o serie de detalii cu privire la noul dispozitiv şi la ideile care au stat la baza dezvoltării.

„Există o serie de motive pentru care putem reduce capacitatea bateriei. Una dintre acestea este procesorul de 10 nanometri care a îmbunătăţit eficienţa telefonului cu 30%. Utilizatorilor li se permite, de asemenea, să ajusteze consumul bateriei în funcţie de stilul de utilizare al smartphone-ului, lucru ce creşte eficienţa bateriei per ansamblu. Acum pot garanta siguranţa bateriei. Telefonul va menţine mai mult de 95% din capacitatea bateriei chiar şi după doi ani de zile de utilizare”, a declarat Koh.

noobz.ro

Comentarii