Doi ieşeni au impresionat publicul şi juriul la Vocea României (VIDEO)

luni, 30 septembrie 2013, 01:50
2 MIN

Doi bărbaţi din Iaşi şi-au adjudecat câte un loc în echipele antrenorilor de la „Vocea României“.

Debutul noului sezon al emisiunii „Vocea României“ a fost cu noroc pentru doi ieşeni. Aceştia s-au făcut remarcaţi la prima rundă a „audiţiilor pe nevăzute“, adjudecându-şi câte un loc în echipele antrenorilor.

Răzvan Alexa, în vârstă de 22 de ani, absolvent al Facultăţii de Psihologie, a impresionat juriul cu interpretarea celebrei melodii „No woman, no cry“. Tânărul a fost dorit de juraţii Loredana Groza şi Smiley, iar Răzvan a hotărât să meargă pe mâna lui Smiley.

Cel de-al doilea ieşean a oferit publicului unul dintre cele mai emoţionante momente ale show-ului. Aurel Niamţu (64 de ani) şi-a câştigat deja titulatura de „cel mai vârstnic concurent de la Vocea României“. Artistul a oferit o interpretare excepţională a melodiei „Blestem“, reuşind să o facă pe excentrica Loredana să plângă. „M-a buşit plânsul, pentru că despre asta este vorba: despre emoţie, despre puterea de a transmite un cântec, o poveste, o vibraţie direct acolo, la suflet“, a spus antrenoarea de la „Vocea României“. Tot ea l-a ales pe ieşean pentru a merge mai departe în concurs. Aurel Niamţu şi-a început cariera în 1969, când a avut ocazia să cânte alături de Aurelian Andreescu, Dan Spătaru, Ştefan Bănică şi Stela Popescu.

Domnul de 64 de ani are deja o mulţime de fani pe reţelele de socializare. „Bătrânelul dichisit, elegant şi la vorbă, şi la port mi-a atins inima. Mi-aş dori ca tu, Loredana, să îl iei în concerte, să arăţi lumii valorile noastre. Pierdem oameni cu o valoare inestimabilă. Voi, generaţia tânără de artişti, ajutaţi generaţia de aur! Nu o lăsaţi să se stingă în van!“, i-a transmis un fan artistei. Audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României“ vor continua sâmbătă.

Comentarii