Avisso news

Donaţi pentru ca elevii din Popeşti să aibă un start bun în viaţă!

marți, 30 august 2016, 09:22
1 MIN

Prima zi de şcoală, primul clopoţel, primii paşi spre sala de clasă, primul ghiozdan – sunt amintirile cele mai dragi ale copilăriei. Pentru mulţi copii, prima zi de şcoală este sinonimă cu teama că nu vor avea rechizite, caiete şi cărţi. Lipsurile de zi cu zi ale familiei sunt motive suficiente pentru ca ei să creadă că primul clopoţel nu îi va găsi cu uniforme călcate şi ghiozdane complet echipate pe umeri.

Întrucât bazele educaţiei se pun în primii ani de şcoală, ne dorim să oferim copiilor proveniţi din medii defavorizate un start bun în viaţă prin donarea de ghiozdane cu rechizite şcolare necesare pentru clasa I. De aceea, AVISSO  lansează prin Asociaţia MCA Education campania de strângere de fonduri „Eu cu ce încep şcoala?”. Costul pentru un ghiozdan cu rechizite pentru clasa I este de 100 de lei, iar cei care doresc să împlinească visul unui copil care are nevoie de rechizite o poate face donând prin transfer bancar în contul Asociaţiei MCA Education: RO14OTPV0000000004580473, deschis la OTP Bank sau direct la sediul AVISSO, pe Bulevardul Nicolae Iorga Nr. 19.

Numai prin educaţia noilor generaţii de copii putem pune bazele unei societăţi sustenabile. Copiii sunt moştenirea noastră, iar noi, ca adulţi, avem res­ponsabilitatea să ne asigurăm că aceştia pot merge la şcoală şi că dispun de condiţiile necesare pentru a învăţa”, spune Mirabela Miron, preşedintele companiei AVISSO

Prin proiecte de responsabilitate socială pentru copii şi categorii vulnerabile, AVISSO şi Asociaţia MCA Education îşi propun încurajarea comunităţii locale să sprijine accesul copiilor la educaţie.

Comentarii