Echipa „Ziarului de Iaşi”, la moment aniversar: 22 de ani de presă de calitate la Iaşi

joi, 04 iulie 2013, 19:10
2 MIN
 Echipa „Ziarului de Iaşi”, la moment aniversar: 22 de ani de presă de calitate la Iaşi

Echipa „Ziarului de Iaşi“ va sărbători în această seară, în grădina Casei Pogor, împlinirea a 22 de ani de activitate, alături de cei despre care a scris în tot acest timp, de bine sau făcându-le critica: reprezentanţi ai administraţiei locale, ai mediului academic, oameni politici, de afaceri, profesori, medici, artişti şi alte  personalităţi locale. În acelaşi spaţiu, Spitalul „Recumedis“, partenerul special al acestui eveniment, va marca doi ani de când oferă servicii de calitate ieşenilor.


Muzică şi modă

Evenimentul aniversar este unul tematic, – blues night -,urmând ca artişti cunoscuţi să întreţină atmosfera de sărbătoare. Invitaţii sunt aşteptaţi să sosească de la ora 17,30. Andra & Fusion Music, o formaţie locală apreciată pentru stilul plin de spontaneitate, vor susţine un recital începând cu ora 19. Trupa a mai cântat în deschiderea unor concerte de anvergură a celor de la Urma, Kumm, Cargo sau Berti Barbera. Un moment plin de culoare se anunţă a fi prezen tarea colecţiei de toamnă – iarnă 2013 – 2014 a Andreei Tincu & Sense, intitulată „The Girl with Stars“. Colecţia are ca punct de inspiraţie arta lui Joan Miro, iar un element de noutate
constă în faptul că negrul devine doar un accent pentru culorile şi combinaţiile în drăzneţe. Latura jucăuşă a creaţiilor va fi pusă în evidenţă de accesoriile pentru păr, realizate manual din lemn, plastic şi metal, după  modelul lui Mickey Mouse. Cel mai aşteptat moment al petrecerii este concertul Night – losers, cunoscuta trupă românească din Cluj-Napoca, înfiinţată în anul 1994, vestită pentru muzica lor ce combină blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc.

Concertul va începe la ora 20, iar în cadrul pauzei invitaţii se vor bucura de un moment spectaculos. Grupul Ca poeira Brasil Iaşi, coordonat de Iu lian Dumitru, va face o demonstraţie a cunoscutului dans de luptă brazilian. Un alt deliciu al serii vor fi berbecuţii camerunezi la grătar.

Comentarii