Erau la ore şi tavanul le-a picat în cap. Doi elevi, duşi la spital

joi, 13 februarie 2014, 14:20
2 MIN
 Erau la ore şi tavanul le-a picat în cap. Doi elevi, duşi la spital

 Doi elevi de clasa a VI-a din comuna Corunca, judeţul Mureş, au fost transportaţi la spital, joi, după ce în timpul cursurilor s-a desprins tencuiala de pe tavanul clasei şi a căzut peste ei, poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz, afirmând că cei doi copii sunt în afara oricărui pericol

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Mureş, joi, în jurul orei 10.40, poliţiştii s-au sesizat din oficiu că la o şcoală din comuna Corunca, în timpul cursurilor, s-a desprins tencuiala de pe tavanul unei clase situate la parterul clădirii.
Conform sursei citate, în acel moment în clasă se aflau 15 elevi din clasa a VI-a, iar în urma incidentului doi dintre ei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mureş, Andreea Pop, a precizat că este vorba despre un băiat şi o fată care au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş.
"Fetiţa nu a necesitat îngrijiri medicale, dar era în stare de şoc. Băieţelul are excoriaţii şi va fi ţinut sub observaţie la spital", a arătat Andreea Pop.
Ea a precizat că poliţiştii au deschis un dosar de cercetare în acest caz, mai ales că, potrivit informaţiilor primite, şcoala respectivă ar fi fost renovată în urmă cu trei ani.

Comentarii