Fata Cameliei Gavrilă a îmbrăcat sâmbătă rochia de mireasă (GALERIE FOTO)

luni, 30 septembrie 2013, 01:50
2 MIN
 Fata Cameliei Gavrilă a îmbrăcat sâmbătă rochia de mireasă (GALERIE FOTO)

Binecuvântarea mirilor a fost dată chiar de mitropolitul Teofan.

Moment de sărbătoare în familia Cameliei Gavrilă, inspectorul şcolar general. Sâmbătă după-amiază, la biserica Bărboi, fiica şefei IŞJ s-a cununat religios.

GALERIE FOTO

Amalia Gavrilă (29 de ani) s-a căsătorit cu George Lazer (31 ani), la slujbă participând chiar Înaltpreasfinţitul Teofan. Camelia Gavrilă le-a urat tinerilor să aibă forţa de a rezista oricărui eveniment pe care viaţa îl pregăteşte pentru ei. „Să aibă dragoste multă, pentru că prin dragoste şi prin respect reciproc pot depăşi clipele ce ar putea să le umbrească existenţa. Le doresc să aibă credinţă, omenie şi să se regăsească mereu. Şi noi, părinţii, le-am oferit un model de dragoste şi de rezistenţă familială, pentru că în familie găseşti mereu resursele pentru a merge mai departe“, a subliniat şefa IŞJ, în inedita postură de soacră mică. Vizibil emoţionată, aceasta a recunoscut că momentul îi stârneşte stări contradictorii. „E greu să îmi găsesc cuvintele, deşi – filolog fiind – verbul este la mine. Acum sunt mamă, deja am lăcrimat la momentul gătitului miresei acasă. E un ritual religios care te încarcă de bucurie şi, în acelaşi timp, de o nelinişte. Sunt foarte contrastante aceste momente. Ea intră pe un făgaş normal şi firesc în ordinea vieţii şi a iubirii. Pe de altă parte, ca mamă, ai impresia că protecţia ta nu mai este în preajmă, ai sentimentul că începi un alt drum, în care nu mai poţi avea un cuvânt de spus. Totul depinde dea ea, de norocul ei, de dragostea lor. S-au iubit, au fost prieteni un an, iar acum încercăm să sărbătorim cum se cuvine acest moment“, a mai spus Camelia Gavrilă. Nici familia mirelui nu este străină de învăţământ, mama acestuia fiind cadru didactic în oraş.

La sfârşitul slujbei, ÎPS Teofan a dat binecuvântarea şi următoarei mirese care se pregătea să intre în biserică, dăruindu-i o icoană. După cununia religioasă, petrecerea a fost găzduită de Complexul Palas, eveniment la care au participat şi mulţi dintre liderii liberali ieşeni, colegi de partid cu şefa IŞJ. Tinerii însurăţei au spus „da“ la starea civilă cu câteva zile mai devreme, pe 19 septembrie. Amalia Gavrilă, absolventă a Facultăţii de Drept, a purtat în ziua nunţii o superbă rochie de mireasă în stil prinţesă şi voal lung, la care a asortat un buchet mov.

Comentarii