Fiica şefei ISJ Iaşi a fost cununată de ÎPS Teofan (GALERIE FOTO)

sâmbătă, 28 septembrie 2013, 14:13
2 MIN

Moment de sărbătoare în familia Cameliei Gavrilă, inspectorul şcolar general. Astăzi, la biserica Bărboi, fiica şefei IŞJ s-a cununat religios. Amalia Gavrilă (29 de ani) s-a căsătorit cu George Lazer (31 ani), slujba fiind oficiată chiar de Înaltpreasfinţitul Teofan.

 

GALERIE FOTO

 

Camelia Gavrilă le-a urat tinerilor să aibă forţa de a rezista oricărui eveniment pe care viaţa îl pregăteşte pentru ei. „Să aibă dragoste multă, pentru că prin dragoste şi prin respect reciproc pot depăşi clipele ce ar putea să le umbrească existenţa. Le doresc să aibă credinţă, omenie şi să se regăsească mereu. Şi noi, părinţii, le-am oferit un model de dragoste şi de rezistenţă familială, pentru că în familie găseşti mereu resursele pentru a merge mai departe”, a subliniat şefa IŞJ.

Vizibil emoţionată, aceasta a recunoscut că momentul îi stârneşte stări contradictorii. „E greu să îmi găsesc cuvintele, deşi – filolog fiind – verbul este la mine. Acum sunt mamă, deja am lăcrimat la momentul gătitului miresei acasă. E un ritual religios care te încarcă de bucurie şi, în acelaşi timp, de o nelinişte. Sunt foarte contrastante aceste momente”, a mai spus Camelia Gavrilă.

Petrecerea va începe la ora 8, la Palas. La cununia religioasă a fost prezent şi Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean.

Comentarii