De Business

Punem punctul pe știi

Fiscul ieşean are un nou număr la care oferă asistenţă pentru contribuabili

marți, 06 octombrie 2015, 01:50
1 MIN
 Fiscul ieşean are un nou număr la care oferă asistenţă pentru contribuabili

Contribuabilii ieşeni vor putea folosi, începând cu 1 octombrie, un singur număr de telefon pentru a solicita informaţii despre depunerea declaraţiilor fiscale sau alte informaţii de ţin de adctivitatea Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Iaşi.

Potrivit ultimei strategii de comunicare abordată de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin intermediu numărului de call center 0314039160, contribuabilii din zona de nord-est a României (din judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Vaslui şi Bacău) vor putea primi îndrumare şi asistenţă telefonică. „Unul din obiectivele strategiei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind serviciile oferite contribuabililor îl reprezintă modernizarea şi îmbunătăţirea activităţii de îndrumare şi asistenţă telefonică, prin asigurarea unui serviciu de calitate prin intermediul Call-Center-ului”, au transmis oficialii ANAF.

În ultimele luni, ANAF a decis o nouă abordare a transmiterii de informaţii către contribuabili în mediul on-line interzicând Administraţiilor Judeţene să mai publice anunţuri pe propriile site-uri. Astfel, anunţurile privind organizarea de concursuri, emiterea unor acte administrative sau anunţuri de valorificare a unor bunuri pot fi găsite doar pe site-ul www.anaf.ro. Contribuabilii ieşeni, pentru a afla date eliberate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Iaşi, trebuie să selecteze de pe harta României prezentă pe homepage regiunea Moldovei.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii