Gheorghe Ştefan „Pinalti”, DEZVĂLUIRI din Dosarul Microsoft: Peste 100 de persoane implicate, printre ei şi MINIŞTRI

miercuri, 28 ianuarie 2015, 12:22
2 MIN
 Gheorghe Ştefan „Pinalti”, DEZVĂLUIRI din Dosarul Microsoft: Peste 100 de persoane implicate, printre ei şi MINIŞTRI

Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, a vorbit în exclusivitate cu jurnaliştii Antena 3 despre dosarul Microsoft. Pinalti spune că în dosarul Microsoft sunt implicaţi miniştri, secretari de stat, dar şi funcţionari publici din ministere – în total, peste 100 de persoane.

Gheorghe Ştefan spune că arestarea sa este o comandă politică. 
Pinalti este acum la o clinică unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale la colana vertebrală. Gheorghe Ştefan are mai multe probleme de sănătate, care pe perioada arestului s-au agravat, spune avocatul acestuia. Este suspect de cancer şi în arestul Capitalei a suferit şi un infarct.

Gheorghe Ştefan: În dosar sunt implicaţi miniştri
 
Principalele persoane în această afacere sunt Claudiu Florică şi Dinu Pescariu şi alte peste 100 de persoane cu rang de prim-miniştri, miniştri, secretari de stat, funcţionari publici din ministere, de la SGG, parlamentari, oameni de afaceri, avocaţi, care după opinia mea unii sunt nevinovaţi, alţii vinovaţi în proporţii diferite cu un grad de implicare mai mare sau mai mic.

Sunt cercetat pentru afinităţile politice pe care le-am avut, deoarece eu l-am văzut cu ochii mei pe programele tv pe premierul Ponta când a declarat de două ori ca să fie arătat şi Gheorghe Ştefan (Pinalti), pentru că sunt luaţi doar cei de la PSD. Să înţeleg că aceasta este o comandă politică să satisfacă dorinţele prim-ministrului.

Eu nu pot să fac denunţuri numai pe vorbe pentru că am demnitate, iar dacă aş face un denunţ ar trebui documentat cu acte şi înscrisuri, iar caracterul meu nu îmi permite să fac denunţuri mincinoase. Sunt mai presus demnitatea şi onoarea decât suferinţa. Dacă voi face un denunţ va fi împotriva celor care m-au vrut arestat şi numai atunci când voi fi liber pentru a strâge probe.

Textul integral, pe antena3.ro

 

Comentarii