Lista neagră la CSMS

marți, 22 decembrie 2015, 02:43
2 MIN
 Lista neagră la CSMS

 

Antrenorul Nicolo Napoli vrea să renunţe la Ganea, Dantas, Grigorie şi Bădic. Conducerea îl  susţine pe ultimul.  Caparco şi Viveiros vor să plece. Iaşul negociază cu Wobay
 
 
Imediat după meciul contra CSU Craiova, de sâmbătă, din etapa a XXIII-a a Ligii I de fotbal, antrenorul Nicolo Napoli a anunţat că vrea să renunţe la patru jucători, fără să-i nominalizeze. “Ziarul de Iaşi” a aflat că fotbaliştii care l-au nemulţumit pe tehnician în sezonul de toamnă sunt Liviu Ganea, João Paolo Dantas, Ştefan Grigorie şi Narcis Bădic. Conducerea clubului a acceptat cererile italianului în legătură cu primii doi, preşedintele Florin Prunea anunţând că a început negocierile de reziliere a înţelegerilor cu Ganea şi Dantas şi că va analiza şi despărţirea de Grigorie. În schimb, Bădic are parte de susţinerea şefilor, astfel că jucătorul de bandă stângă va rămâne la Iaşi.
Alte posibile despărţiri la CSMS în această iarnă sunt legate de Alessandro Caparco şi Nuno Viveiros, care şi-au manifestat intenţia de a nu mai continua la echipa din Copou. Ambilor li s-a spus că pot pleca dacă echipele care-i doresc vor plăti Iaşului sumele cheltuite cu ei din vară şi până acum. Caparco are un salariu de 3 500 de euro lunar, iar Viveiros, care a încasat o primă de instalare de 12 000 de euro, primeşte 4 000 de euro pe lună.În ceea ce-l priveşte pe Lukacs Böle, chiar dacă şefii clubului au informaţii că maghiarul a semnat cu ASA Târgu Mureş, din vară, el va primi credit şi în retur.

La capitolul “sosiri”, nu există nimic concret, ci doar simple tatonări. Singurul nume sonor cu care s-a discutat încă de pe finalul sezonului este Julius Wobay. Fotbalistul de 31 de ani a mai lucrat cu Nicolo Napoli la FCU Craiova, acolo unde internaţionalul din Sierra Leone a evoluat înntre 2007 şi 2010. Până să ajungă în România, mijlocaşul ofensiv de 1,68 metri mai jucase în ţara natală, la East End Lions, şi în Cipru, la Onisilos Sotira şi Nea Salamis Famagusta. După experienţa craioveană, Wobay a mai fost legitimat la Aris Limassol (Cipru), Hazar Lankaran (Azerbaijan), Al Masry (Egipt), Neftchi Baku (Azerbaijan) şi Al Shaab (Emiratele Arabe Unite).    

Ultimele două partide ale sezonului: FC Voluntari – FC Viitorul 2-3 (1-1). Bălan (*25, ’49) / Cernat (’16), Ganea (’77, ’82); Steaua – ACS Poli Timişoara 3-1 (1-0). Bocşan (’33 – autogol), Stanciu (’48), Hamroun (’80) / D. Popescu (’82).
 
 

 

 

 

Comentarii