Misterioasa „femeie in negru”, care se plimba pe jos de-a lungul Statelor Unite, capteaza atentia retelelor de socializare

joi, 31 iulie 2014, 19:24
1 MIN
 Misterioasa „femeie in negru”, care se plimba pe jos de-a lungul Statelor Unite, capteaza atentia retelelor de socializare

O femeie misterioasa, invaluita in negru, este subiectul de discutie pentru multi americani, care nu inteleg de ce aceasta se plimba de-a lungul autostrazilor extrem de aglomerate. "Fantoma" a fost numita "femeia in negru" de catre posturile de televiziune, politie si fanii sai de pe internet. Mai multe persoane au postat fotografii cu femeia in negru pe pagina de Facebook intitulata "Unde este misterioasa femeie in negru?".

"Femeia in negru" a mers pe jos mai mult de 1500 de kilometri, obtinand astfel o sustinere impresionanta pe retelele de socializare. Pagina sa de Facebook a strans mai mult de 60.000 de followers.

Femeia a fost localizata de echipa BBC News, dar aceasta a refuzat sa le raspunda la intrebari. "Femeia in negru" a fost identificata ca fiind Elizabeth Poles, veteran militar si mama a doi copii. Fratele sau, Raymond Polesc, le-a spus reporterilor ca atat sotul, cat si tatal femeii au murit recent.

Aceasta nu este prima data cand Elizabeth Poles porneste la un drum lung, dar motivul calatoriei sale ramane necunoscut.

Dupa ce a ajuns la destinatia finala, Winchester, Virginia, "femeia in negru" a fost la politie pentru a cere protectie in fata unei multimi entuziasmate.

Elizabeth Poles le-a spus politistilor ca vrea sa fie lasata in pace si roaga publicul sa ii respecte dorinta. (Hotnews.ro)

Comentarii