COMUNICAT DE PRESĂ

Mobilizare la filiala Iaşi a partidului Pro România în sprijinul lui Grindeanu

sâmbătă, 17 iunie 2017, 09:19
2 MIN
 Mobilizare la filiala Iaşi a partidului Pro România în sprijinul lui Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu are, se pare, sprijin necondiţionat din partea filialei ieşene a Pro România, formaţiune politică nou înfiinţată pe scena politică naţională de fostul vicepremier Daniel Constantin (ex-ALDE), filială condusă în judeţ de şeful Casei Corpului Didactic, profesorul Silviu Iordache.

Într-un mobilizator comunicat de presă remis azi, în care PSD şi liderii acestuia sunt acuzaţi că destabilizează intenţionat economia naţională, filiala ieşeană a Pro Romania face apel la susţinerea necondiţionată a premierului Sorin Grindeanu. Redăm comunicatul:

"Luptăm în prezent pentru un viitor #altfel! Trăim vremuri grele, în care conflictele politice fără precedent între PSD și propriul guvern, aruncă țara pe marginea unei prăpăstii! Pericolul este iminent, trebuie acționat ferm! România nu este bătaia de joc a unor oameni fără scrupule, care în loc să lase orgoliile la o parte, îndreaptă țara către o instabilitate economică! Am văzut în aceste zile, că nu interesul românilor primează ci jocurile politice! Premierul Sorin Grindeanu, prezentat la început ca unul dintre oamenii de bază ai partidului, este acum renegat de PSD! Dar, surpriză, premierul a scos armele și luptă! Trebuie să avem curajul, cu toții, să îl susținem să rămână pe poziții".

Din nou înfiinţatul partid Pro România fac parte, pe lângă Daniel Constantin, şi fostul ministru al Educaţiei Sorin Câmpeanu (actual parlamentar, despre care există informaţii că ar putea deveni membru al noului guvern Grindeanu II, chiar din postura de vicepremier), dar şi un număr de peste 5 parlamentari, plus europarlamentari. În mediul politic se vehiculează că la această structură ar adera cât de curând şi fostul premier Victor Ponta, noul secretar general al guvernului, dar şi un număr însemnat de parlamentari din ALDE şi PSD.

Comentarii