De Business

Punem punctul pe știi

Oportunitate pentru geologii ieşeni

miercuri, 02 octombrie 2013, 01:50
1 MIN
 Oportunitate pentru geologii ieşeni

Geologi ieşeni cu experienţă în muncă de minimum 12 luni sunt aşteptaţi cu braţele deschise în Norvegia. Prin programul EURES, posesorii unei diplome de masterat sau cu titlul de doctor în geologie pot aplica pentru postul de Senior Geolog (perioadă nedeterminată) scos la concurs de MOECO OIL&GAS NORGE AS, cu sediul în Oslo.

 

 Aceeaşi companie mai este în căutarea unui geofizician exploatare.Termenul limită de trimitere a CV-ului este 30 octombrie.

Cei care stăpânesc la perfecţie limba germană pot aplica pentru postul de asistent manager la Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn. Aceştia caută opt persoane specializate în gastronomia de sistem pentru punctele de lucru din Düsseldorf, Dortmund, Duisburg, Cologne (Koln), Frankfurt, Stuttgart, Nürnberg şi München. Cei selectaţi vor fi încadraţi şase luni într-o perioadă de probă, iar în funcţie de rezultate, angajatorul va asigura contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Norvegienii mai caută în această perioadă un bucătar-şef şi un ajutor de bucătar pentru Hotelul Ullensvang, cărora, pe lângă salariul atractiv, le va fi oferită asistenţă în mutarea familiei în Norvegia.

 

Comentarii