Pietre preţioase rare şi accesorii pentru vacanţă, la Expo Mineralia şi Bag Expo, în Palas

marți, 13 iunie 2017, 16:56
2 MIN
 Pietre preţioase rare şi accesorii pentru vacanţă, la Expo Mineralia şi Bag Expo, în Palas

În sezonul petrecerilor festive şi al concediilor însorite, ansamblul Palas le propune clienţilor săi noi ediţii ale târgurilor de accesorii îndrăgite de pasionaţii de shopping. Expo Mineralia şi Bag Expo prezintă o varietate de articole, care să îmbogăţească bagajul pentru vacanţă sau să personalizeze ţinutele de ocazie.

De miercuri până duminică inclusiv, parterul Atriumului Palas Mall va găzdui târgurile Expo Mineralia şi Bag Expo. Vedetele acestei ediţii Expo Mineralia vor fi spinelul roşu şi alexandritul, pietre preţioase rare şi valoroase, care îmbogăţesc o selecţie de bijuterii prezentate la târg. Spinelul roşu mai este denumită şi „piatra nemuririi”, datorită energiilor pe care le emite, iar alexandritul este piatra abundenţei şi a bogăţiei. Iar pentru doamnele şi domnişoarele care se pregătesc pentru evenimentele speciale ale verii va fi expusă şi o gamă de accesorii elegante şi strălucitoare. Piesele prezentate vor cuceri şi cele mai pretenţioase preferinţe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

În aceeaşi perioadă, parterul Atriumului va găzdui şi târgul de genţi şi accesorii Bag Expo. Clienţii vor putea alege din peste 6.000 de articole, din piele naturală sau ecologică, cu imprimeuri geometrice sau florale, personalizate prin accesorii şi detalii „statement”. În centrul atenţiei vor fi genţile pentru plajă şi rucsacurile pentru drumeţii, precum şi alte accesorii de vacanţă. De la genţi supradimensionate sau mini, rucsacuri versatile şi clutch-uri extrem de elegante pentru doamne şi domnişoare, până la portofele, curele, genţi, borsete, serviete, genţi de voiaj sau rucsacuri sport pentru domni, toate vor fi disponibile într-o varietate de modele, la Bag Expo, din Atrium Palas Mall.  

 

Comentarii