Robert Negoiță, ajutat cu bani de către fratele său, Ionuț. A fost azi la DNA

vineri, 30 septembrie 2016, 12:33
2 MIN
 Robert Negoiță, ajutat cu bani de către fratele său, Ionuț. A fost azi la DNA

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat vineri, la ieşirea de la DNA, că procurorii l-au anunţat că se face o expertiză în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală, precizând că în paralel va face şi el o expertiză. Negoiţă a spus că de şapte ani are sechestru pe avere şi mare parte din bunurile sale au fost deja scoase la licitaţie şi valorificate.

"Nu am nimic de declarat. Discutăm de obiectivele unei expertize. Am fost anunţaţi că se va face o expertiză. Vom face şi noi una în paralel. În mod normal,  o expertiza stă la baza oricărei discuţii. Nu se va confirma bănuială procurorilor prin expertiză”, a spus Robert Negoiţă.

Primarul Sectorului 3 a precizat că în declaraţia lui de avere sunt trecute toate bunurile cu care a mai rămas, care sunt puse deja sub sechestru.

"M-aţi întrebat de avere. Mi-au pus deja de şapte ani sechestru pe tot, mi-au scos deja la licitaţie cea mai mare parte, le-au valorificat. Uitaţi-vă în declaraţia mea de avere. Încă ce n-au apucat să valorifice ce figurează în declaraţie, dar tot este sub sechestru”, a adăugat Negoiţă.

Întrebat dacă îl mai ajuta fratele său, Ionuţ Negoiţă, când are nevoie de bani, primarul Sectorului 3 a răspuns afirmativ, precizând că oricine ar face la fel.

news.ro

Comentarii