Robin Williams suferea de un inceput al bolii Parkinson

joi, 14 august 2014, 21:18
2 MIN
 Robin Williams suferea de un inceput al bolii Parkinson

Sotia lui Robin Williams, care s-a sinucis luni, a anuntat joi ca celebrul actor american, care suferea de o grava depresie, era atins si de un "inceput al bolii Parkinson", scrie AFP.

"A ramas treaz si a era curajos atunci cand a luptat impotriva depresiei, a anxietatii si a inceputului de boala Parkinson, pe care nu era inca pregatit sa o impartaseasca public", a declarat Susan Schneider, sotia actorului, intr-un comunicat.

"Speram ca in urma tragicului deces al lui Robin, altii vor gasi forta de a cauta ingrijire si sustinerea de care au nevoie pentru a-i ajuta in bataliile cu care se confrunta, pentru a le fi mai putina frica", a adaugat ea.

"Robin a petrecut mult timp din viata sa ajutandu-i pe altii. Fie ca a binedispus milioane de oameni pe scena, in filme sau la televiziune, trupele noastre pe linia frontului sau copiii bolnavi, Robin voia sa ne faca sa radem si sa ne simtim mai putin inspaimantati", a afirmat sotia sa.

"De la moartea sa, multi dintre cei care l-am iubit am gasit sprijin in formidabilul torent de afectiune si admiratie exprimat de milioane de oameni pe care i-a atins in cursul vietii sale", a adaugat ea.

"Cea mai frumoasa mostenire a sa, dincolo de cei trei copii ai sai, este bucuria si fericirea pe care a oferit-o altora, in special celor care duceau batalii personale", a continuat Schneider, a treia sotie a actorului, unul dintre cei mai straluciti si respectati din generatia sa si a carui disparitie brusca a emotionat intreaga lume. (Hotnews.ro)

Comentarii