ROMANII AU TALENT, prima semifinala. Cine sunt primii trei concurenti calificati in marea finala (VIDEO)

sâmbătă, 06 aprilie 2013, 08:00
2 MIN
 ROMANII AU TALENT, prima semifinala. Cine sunt primii trei concurenti calificati in marea finala (VIDEO)

Vineri a fost prima semifinala live la "Romanii au talent" si alegerea n-a fost deloc usoara. 12 concurenti s-au intrecut in talente, ca sa-i convinga pe telespectatori sa ii voteze si sa mai urce inca o data pe scena.

 

Din cei 12 au fost alesi 4, insa dupa votul juriului, numai 3 vor evolua in marea finala, care va avea loc pe 11 mai.

Toata lumea a amutit cand Gabriela Artene a intrat pe scena si a inceput sa cante. A fost un moment magic, cu care a reusit sa castige un loc in marea finala.

Mentalistul Vlad Grigorescu a aratat ca nu este mai prejos decat Cristian Gog, castigatorul celei de-a doua editii "Romanii au talent". Legat la ochi, Vlad a ghicit ce a desenat Smiley pe hartie. Iar trucurile lui cu cubul Rubik au uimit pe toata lumea.

Pe locurile 3 si 4 publicul i-a votat pe dansatorul Stefan Orhaianu si acordeonistul Rotari Ghenedie. Si a fost o decizie dicifila pentru juriu, care a trebuit sa il salveze pe unul singur. Insa Mihai Petre l-a trimis in finala pe Ghenedie.

In timpul concursului, in momentul in care Gabriela Artene a inceput sa cante, toata lumea a tacut pentru a-i asculta vocea care "te duce intr-o alta lume", asa cum a spus si Mihai.

Mihai: "Apreciez momentele care reusesc sa te duca intr-o alta lume"

Andi: "Mi se pare minunat ca un neprofesionist sa ofere publicului un astfel de moment. Multumesc"

I s-a blocat lantul de la bicicleta chiar la inceput, insa acest lucru nu l-a oprit pe Roland Kiss sa isi execute perfect numarul. CLICK AICI PENTRU VIDEO

"A vrut sa fie mai dificil pentru el fara lant", a glumit Pavel.

Mentalistul a aratat tuturor ca nu este mai prejos decat Cristian Gog. Legat la ochi fiind, a ghicit ce a desenat Smiley pe hartie, iar apoi a rezolvat fata unui cub Rubik cu culoarea galben, indicata de Pavel mai devreme. CLICK AICI PENTRU VIDEO

 

ndra: "M-ai lasat fara cuvinte. Bravo tie"

Mihai: "A fost un moment de magie unic, felicitari"

Dansatorul Mihai Dobirceanu a reusit sa ii schimbe complet parerea lui Mihai Petre, care credea ca nu mai poate veni cu nimic in plus. CLICK AICI PENTRU VIDEO

Restul citeste pe stirileprotv.ro

Comentarii