Şefii judeţului caută de patru luni un proiectant de PUZ-uri

luni, 18 septembrie 2017, 18:30
1 MIN
 Şefii judeţului caută de patru luni un proiectant de PUZ-uri

Consiliul Judeţean a reluat a cincea oară procedura de licitaţie pentru servicii de proiectare a Planului Urbanistic Zonal, pentru construirea Centrului Regional de Transfer Tehnologic în Agricultură şi Zootehnie. Valoarea estimată a acordului-cadru, prezentată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, a rămas aceeaşi: 49.000 de lei.

Precedentele anunţuri fuseseră publicate pe 22 mai, 11 iulie, 28 iulie şi 22 august. Procedura aleasă de CJ este cea simplificatã, într-o singurã etapă, iar data limită pentru depunerea ofertelor este tot de două săptămâni de la publicarea anunţului – în acest caz, 27 septembrie. Printre altele, ofertanţii trebuie să facă dovada că au prestat servicii similare în ultimii trei ani.

Terenul vizat pentru construcţie, în suprafaţă de 15 hectare, este situat în extravilanul comunei Leţcani. De altfel, proiectul va fi realizat în cadrul unui parteneriat extins între Consiliul Judeţean Iaşi şi Consiliul Local al comunei Leţcani. Printre amenajările prevăzute se numără o incintă modulară, drumuri pentru utilaje grele, platforme betonate pentru încărcare-descărcare, stâlpi de iluminare etc. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii