Soţi din Ţibana cu capetele sparte, luaţi cu ambulanţa. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu ei

sâmbătă, 01 martie 2014, 02:50
2 MIN
 Soţi din Ţibana cu capetele sparte, luaţi cu ambulanţa. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu ei

Bătuţi în propria casă sau suficient de agresivi unul cu celălalt astfel încât să-şi spargă capetele reciproc.

O familie din localitatea Ţibana a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon“, ambii soţi având traumatisme severe pe întregul corp. Femeia în vârstă de 36 de ani şi bărbatul de 40 de ani au fost aduşi în unitate cu un echipaj al Ambulanţei după ce din motive încă necunoscute şi pe fondul unei bătăi zdravene şi-au pierdut cunoştinţa.

„Seara trecută, F.V. din Ţibana a fost adusă în urgenţe cu semne vizibile de agresiune fizică. Pacienta prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei şi o contuzie la nivelul umărului stâng. Starea femeii a fost stabilizată în UPU, după care ea a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie“, a explicat dr. Gabriel Perianu, medic primar de ur­genţă.

În scurt timp, soţul pacientei a fost adus şi el policontuzionat la spital. Bărbatul însă nu era în stare la fel de gravă precum soţia sa.

„F.G. a ajuns în UPU cu un traumatism cranio-cerebral şi o contuzie toraco-abdominală. Pacien­tul a fost transferat la Spitalul de Neuro­chirurgie. Nu se ştie dacă soţii au fost bătuţi de către o altă persoană sau dacă s-au bătut între ei“, a adăugat dr. Gabriel Perianu. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, încă nu a fost făcută nicio sesizare cu privire la cazul familiei.

Tot ieri, un al treilea pacient adus de urgenţă la Spitalul „Sfântul Spiridon“ a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie. Ieşeanul în vârstă de 42 de ani şi-a fracturat coloana vertebrală în­tr-un accident de maşină.

Comentarii