Apa noastra cea de toate zilele

vineri, 23 martie 2007, 17:44
3 MIN
 Apa noastra cea de toate zilele

Intrucit organismul uman are capacitate de adaptare si rezistenta la astfel de factori, chiar daca e afectat intr-o anumita masura, identificind acesti factori care influenteaza negativ si eliminindu-i, simptomele dispar.
Se poate, deasemenea, sa prevenim simptomele nu numai renuntind la factorii agresivi ci si ajutind corpul sa elimine toxinele. Suplimentar putem sa-i asiguram prin suplimente nutritive necesitatile cantitative si calitative de macro si micronutrienti, enzime, factori omega 3.

Calitatile apei bune de baut

Odata cu virsta organismul consuma rezervele de siliciu organic, germaniu organic, etc. Nu mai secreta unele enzime, cum ar fi Q 10, si scade procentul de hormoni necesari proceselor biologice. Scade hidratarea, deci este nevoie de o apa de calitate superioara. Sa incepem cu ce este vital pentru organism. O apa de calitate trebuie sa aiba urmatoarele proprietati:

* pH alcalin. La oamenii sanatosi lichidele biologice, singe, limfa, saliva, etc., au pH slab alcalin, pH-ul singelui unei persoane sanatoase este de 7,4. Insa majoritatea produselor alimentare si bauturile pe care le consumam schimba pH-ul lichidelor interioare in unul acid, care este un mediu foarte favorabil pentru dezvoltarea multor microorganisme periculoase ca bacteriile si virusii.

* potentialul de oxido-reducere, POR , trebuie sa fie negativ. POR reprezinta un indicator al incarcarii cu energie al lichidelor si al continutului de electroni. Valorile negative ale POR certifica desfasurarea procesului de regenerare si prezenta unui mare numar de electroni. La munte apa are valoarea de -200 mV, iar apa de la robinet are A140 mV. 

* sa fie structurata ca apa din corp. Apa pe care o consumam trebuie sa fie incarcata pozitiv din punct de vedere informational pentru a readuce parametrii de functionare ai corpului uman la valori normale.

* sa ofere minerale esentiale organismului, intr-o forma usor asimilabila.

* sa aiba o tensiune superficiala similara (TS) cu cea a celulelor organismului. Toate celulele necesita o apa cu TS de aproximativ 45 dyn/cm. Apa hidrateaza celulele, dar este in acelasi timp si un mijloc de transport, in doua sensuri: pe de o parte duce substansele hranitoare in celula si pe de alta parte scoate din celula substantele reziduale. Avind o TS de 73 dyn/cm apa de la robinet nu poate sa treaca prin peretele celulei, de aceea organismul trebuie sa consume foarte multa energie pentru a aduce apa la TS potrivita celulei, fapt care cauzeaza o oboseala permanenta.

Citeva alternative prin care putem beneficia de o apa cu adevarat buna de baut sint calciul coral Sango, microhidrina sau argila.

Imbunatatirea apei cu coral fosilizat

Calciul de coral, obtinut din coralul alb Sango, coral marin fosilizat, creeaza in organism un mediu alcalin si normalizeaza echilibrul acido-bazic. Acest coral contine gama completa de minerale vitale pentru organism. Caracteristic pentru acest tip de coral este faptul ca structura acestuia este asemanatoare cu a oaselor noastre, iar in contact cu apa, calciul trece in forma ionica, fiind astfel asimilat cu usurinta la nivel celular.

Antioxidant puternic, coralul leaga si elimina ionii de clor, sarurile metalelor grele, produsele radioactive, toxinele, astfel ca coralul alcalinizeaza apa, influenteaza pozitiv structura informationala a apei si restabileste memoria geneticaa a celulelor, scade tensiunea superficiala a apei si imbunatateste astfel asimilarea substantelor nutritive.

Cum amelioram caracteristicile lichidelor biologice?

Microhidrina este cel mai puternic antioxidant dintre cei cunoscuti la ora actuala. Ea neutralizeaza si anihileaza radicalii liberi formati in organism in procesul functionarii sale, precum si sub influenta stresului, a pesticidelor, a poluarii mediului inconjurator.

Cresterea cantitatii de radicali liberi sta la baza a peste 80 de afectiuni. Savantii au descoperit ca hidrogenul – cel mai raspindit element din Univers – poate servi drept cea mai concentrata sursa de energie antioxidanta. Astfel microhidrina amelioreaza caracteristicile lichidelor biologice care inconjoara celulele, pH-ul, tensiunea superficiala si conductibilitatea specifica, intervenind in structurarea lichidelor din organism.

Microhidrina este un stimulator universal si absolut sigur pentru producerea de energie in organism. La administrarea de Microhidrina, in celule se produce sinteza activa a ATF- ului, molecula care furnizeaza energie tuturor proceselor biochimice care se desfasoara in celule.

O astfel de cantitate suplimentara de energie poate fi directionata spre refacerea moleculelor degradate, dar si spre sinteza altora noi, ceea ce asigura accelerarea proceselor de refacere si vindecare a celulelor vatamate si in mod corespunzator a tesuturilor. Aceeasi energie insa poate fi indreptata spre normalizarea proceselor metabolice, lupta cu microorganismele patogene si cu bolile cronice.

Astfel se poate spune ca in conditiile consumului suficient din toate substantele nutritive necesare, microhidrina stimuleaza procesele de autorefacere din organism, contribuind la vindecarea multor boli, printre care si a celor cronice.

Comentarii