Adversari de nevoie

luni, 19 februarie 2001, 00:00
2 MIN
 Adversari de nevoie

Aminarea partidei amicale FCM CFR Pascani – FCM Poli Iasi, programata simbata, in cel de-al doilea oras al judetului, a stirnit reactii vehemente in sinul gruparii feroviare, mai ales ca jucatorii din Pascani jucasera un meci in Copou, cistigat de ieseni cu 2-0, cu oarecare sansa. "Lipsa totala de neseriozitate, ca sa nu spun mai mult", a caracterizat evenimentul Vasile Plesca, presedintele AS FCM CFR Pascani. "Astazi, ieseam din cantonament si ne-am fi dorit un meci cu un adversar puternic. Noi am refuzat doua oferte de amicale cu Laminorul, pe motiv ca trebuie sa ajutam prima echipa a judetului.
Antrenorii Damian si Irimia merg mai departe considerind ca "iesenilor le-a fost frica de bataie", ei nedorind sa-si arate fata si spectatorilor pascaneni.
Anuntati vineri dimineata de contramandarea partidei de la Pascani, Vasile Plesca si Vasile Tutu (directorul tehnic al echipei) s-au gindit la FCM Dorohoi echipa care, in intersezon a cedat locul botosanenilor, echipa numindu-se acum FC Botosani. Dar, ghinionul continua, fiindca autocarul botosanean s-a blocat pe traseu, din cauza unui accident rutier. Astfel ca echipa din Pascani a fost constrinsa sa sustina doua partide cu adversari diferiti. In prima, ceferistii au invins formatia locala Siretul cu 1-0, prin golul marcat de Ciopraga, folosind urmatoarea formula: Popa – Nistor, Ciopraga, Goanta, Vizitiu – Muraru, Drumaru, Condurache, Ciosu – Balba, Riscu. Intre timp au venit si fotbalistii din Botosani, cu care pascanenii au jucat o repriza fara goluri. FCM CFR a folosit aceeasi formula ca si in aceea cu Siretul, pe parcurs intrind Andrei, Dumitrascu, Dan si Iulian Radu, Pistinciuc, Maranda si Sofian.
Vineri, FCM CFR a jucat un amical cu colega de serie Silvex Tg. Neamt pe care a invins-o cu 3-0 (2-0). Au marcat: Riscu, Ciosu si Pistinciuc, in repriza secunda fiind folositi, cu predilectie, jucatorii tineri. (Codru VULPASIN)

Comentarii