Amical dupa amical

vineri, 21 februarie 2003, 00:00
1 MIN
 Amical dupa amical

Dupa ce miercuri a folosit rezervele in partida cu Laminorul Roman, Poli Unirea a jucat ieri un nou meci amical pentru ca si titularii (care nu au mai intilnit alaltaieri pe Bucovina Suceava din cauza neprezentarii oaspetilor) sa bifeze un test la mijlocul saptaminii. Adversara a fost Viitorul Hirlau, divizionara C pierzind tempoul pe finalul partidei, incheiata cu scorul de 4-0 (1-0). Golurile iesenilor au fost inscrise de Dobrea, Brighiu (2) si Ivasca.
Antrenorii lui Poli, Marin Barbu, Narcis Ciocirlan si Ioan Cimpeanu i-au trimis in teren pe Mattyas – Bernard, A. Ilie, Ionescu – Abalasei, Mitruc, Chiper, Cristea, Gheban – Dobrea, Pacurar, apoi Mihalache, Vaduva, D. Munteanu, Sinescu, Croitoru, Bozga, Ivasca, Bilba si Brighiu in timp ce Ovidiu Burdujan, Adi Cotan si Maricel Cojocaru au folosit formula: Moraru – Dodoia, Cordas, Cojocaru, Moisii, Cabalau – Condurache, Cotan, Basascu – Robu, Vasiliu, apoi Ungureanu, Lohan, Mladin, Luca, Florea si Lungu.
Nu au putut juca la Poli, Dulcianu, Dragoi, Botan si Matinca, toti fiind accidentati. Dintre jucatorii care s-au judecat marti, la FRF, cu clubul, s-a prezentat in Copou doar Medeleanu, care se va pregati cu echipa a doua, Marta nefacind acest pas. Urmatorul meci de verificare a Iasului va avea loc miine, la Vaslui, cu formatia locala FC. (OM)

Comentarii