Aproape de retrogradare

duminică, 27 aprilie 2003, 23:00
2 MIN
 Aproape de retrogradare

Poli U „Petre Andrei”: Tiron 2, Andrus 24 (3X3), Moscalu 17 (1X3), Colesnicov 13 (2X3), Bocai. Au mai jucat: Atomulesei 2, Bazgan, Anghel 7 (1X3), Moldovanu 8, Calinescu 2.
Rapid: Bozanic 4, Neagu 9, Mihajlovic 9 (1X3), Nicolae 3, Preduna 24. Au mai jucat: Abramescu 24 (3X3), Barau 7, Neacsu si L. Dumitrescu.
Dupa emotiile traite cu o zi inainte, 1000 de spectatori si-au incercat din nou nervii la Sala Polivalenta si „asteptarile” nu le-au fost inselate de doua echipe care au avut nevoie de prelungiri pentru a-si desemna un cistigator. A fost, asadar, o noua partida tensionata, cu oaspetii la conducere, cu o revenire in forta pe final a gazdelor si egalitate de puncte dupa 40 de minute de joc. Cele cinci minute suplimentare au insemnat altceva, cu avans al studentilor de sapte puncte, urmat de gafe individuale dintre cele mai penibile, care au oferit sansa oaspetilor sa revina si sa-si adjudece victoria. Din nou s-a simtit lipsa unui pivot in tabara ieseana (Bocai avea deja patru greseli in min. 4), fapt care i-a permis lui Preduna da defileze, din nou Abramescu a dat tonului echilibrului (si a victoriei) in final, din nou iesenii au evoluat oscilant, Colesnicov (cit a jucat), Andrus si in mare parte Moscalu fiind cei care au reusit sa mai mentina tempoul. Si peste toate s-a suprapus accidentarea cosgeterului Colesnicov (care a facut entorsa in min. 25) si arbitrajul cuplului Oprea-Grigoras, contestat vehement pe aproape tot parcursul partidei de partea ieseana. Finalul i-a gasit pe antrenorii ieseni extrem de suparati pe jucatorii lor. „Nu se poate sa faci atitea greseli. Astia nu-s jucatori.” – a spus cu naduf Petre Magurean, reclamind o problema cu care s-a confruntat intreg sezonul, aceea a lipsei unui lot cit de cit valoros.
Condusi in acest moment cu scorul general de 2-1 iesenii mai au de disputat in Capitala inca doua partide, pe 2 si 3 mai, intilniri care se anunta extrem de tensionate avind in vedere ca in joc este mentierea in prima divizie. (Lucian MINUT)

Comentarii