Ca-n Vestul salbatic

vineri, 05 decembrie 2003, 00:00
2 MIN
 Ca-n Vestul salbatic

Elba: Bocka 28, Viciu 1, Safar 17 (5X3), Raducanu 16 (1X3), Paltinisanu 18. Au mai jucat: Miron 6 (1X3) si Czmor 10 (2X3).
U „Petre Andrei”: Iglin 4, Nanescu 11 (1X3), Colesnicov 22 (2X3), Murgoci 17, Lobanov 2. Au mai jucat: Fl. Moscalu 7, Hurjui 3 (1X3) si Cretu.
Chiar daca si-au propus sa „ia pulsul” timisorenilor in partida de ieri, studentii de la Universitatea „Petre Andrei” au scrintit-o rau cu Elba intr-o partida care le-a dat cosaverajul peste cap. Daca despre prima parte a intilnirii oaspetii vorbesc de arbitraj partinitor, partea secunda le apartine, adica o evolutie nesatisfacatoare, cum n-au mai avut in acest sezon, fapt ce a generat cea mai usturatoare infringere din acest sezon. „In prima jumatate a meciului ne-au executat ca-n Vestul salbatic, noi pe post de indieni fara arme. Din pacate, in continuare, jocul nostru n-a mai mers deloc astfel ca s-a facut o diferenta care nu-ti mai permite sa mai amintesti de arbitraj. Stiam ce ne asteapta si am atentionat jucatorii sa nu comenteze. Iglin n-a rezistat presiunii si s-a ales cu un fault tehnic.” – ne-a declarat antrenorul Petre Magurean, care s-a simtit vinat de toti oficialii meciului, incepind cu arbitrii Banica si Constantinescu (cei care i-au acordat in acest sezon cele trei faulturi tehnice care au generat suspendarea din etapa trecuta) si terminind cu observatorul Ioan Olaru (caruia i-a reprosat la Brasov erori la masa de arbitraj). Iesenii au inceput jocul cu Colesnicov printre titulari in conditiile in care Florin Moscalu a fost gripat, insa formula de start n-a rezistat prea mult dupa ce Lobanov a fost gratulat cu a patra greseala personala in debutul sfertului secund. Desi amenintat cu eliminarea, pivotul oaspetilor n-a apucat in total sa joace mai mult de zece minute, dupa ce a suferit o entorsa care-i pune in pericol prezenta in etapa viitoare (programata pe 13 decembrie), cind iesenii vor intilni pe teren propriu pe CSU Sibiu. (Lucian M.)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii