Chinuri groaznice in Copou

sâmbătă, 26 martie 2005, 00:00
2 MIN
 Chinuri groaznice in Copou

Desi ieri, din Poli II a ramas doar titulatura, antrenorul Adrian Kereszy contind in primul 11 pe 10 jucatori de la echipa mare, „satelitul” divizionarei A a invins la limita pe Minerul Balan, o echipa care a facut aproape 300 de kilometri in ziua meciului, sosind in Copou cu jumatate de ora inainte de start! Motivele tin in primul rind de ograda proprie, multi dintre jucatorii ieseni avind un randament sub apteptari, la acest capitol detasindu-se Beceru, Stanciu, Bogdanovic si Bilba. Ar urma si lipsa de concentrare la finalizare, gazdele ratind mai multe ocazii clare prin Bilba, Palimaru ori Stiubei. Si cum in fotbal exista anumite legi furate de la Murphy, pe final, avansul luat datorita golului marcat ciudat de Baldovin (portarul oaspetilor, Gjenge a respins in fata ieseanului mingea, aceasta ricosind in plasa), era sa fie anulat: Branet a salvat in min. 69 (cu un minut inainte ca Poli II sa aiba superioritate numerica) iar Orban a trimis pe linga poarta, din pozitie ideala, in ultimul minut de prelungiri! Poli II a evoluat in formula: Branet – Beceru, Baldovin, Ilie, Al. Ungureanu – T. Stanciu (’70 Tincu), Gavatorta, Chiesa, Bogdanovic (’80 Micu) – Palimaru, Bilba (’46 Stiubei).
La Pascani, CFR Moldova Iasi s-a impus in amaritul derby feroviar al judetului, oaspetii impunindu-se cu 2-1 (1-0) ca urmare a golurilor reusite de Sinescu (’10) si Ipate (’87) pentru gazde inscriind Dodoaia (’82).
Astazi, de la ora 11, in Copou (ori pe stadionul Constructorul, in caz de veme nefavorabila) va avea loc un meci in familie, intre Poli si Poli II. (OM)

Comentarii