Derby pe sine

sâmbătă, 11 martie 2000, 00:00
1 MIN
 Derby pe sine

Miine, de la orele 11,00, fotbalistii de la CFR Citadin se vor reintilni cu suporterii intr-un derby al feroviarilor necajiti. Gazdele resimt din plin plecarile spre Copou ale celor mai de export produse ale lor ca si criza financiara acuta ce a nascut multiple frictiuni (si nu numai atit) la nivelul vesitarului. La rindul lor, nici pascanenii nu se simt prea bine dupa esecul din etapa trecuta de pe teren propriu in fata celor de la Aerostar Bacau, infringere ce i-a infipt la cota -7 in clasamentul adevarului. In tur, iesenii au cistigat la Pascani cu 2-1. Mai merita precizat ca astazi va fi primul meci disputat acasa in care pe banca tehnica a gazdelor va sta portarul Sandu Sirbu, inlocuitorul lui Ovidiu Burdujan.
Inaintea acestei etape cele doua echipe sint vecine in clasament, cele doua grupari feroviare stind pe pozitiile a 7-a (iesenii) si respectiv a 8-a, cu 26, respectiv 23 de puncte.
Cealalta echipa ieseana ce activeaza in esalonul trei, FC Unirea 2000 va avea miine o misiune foarte dificila la Piatra Neamta, acolo unde va da piept cu Termoutilaj, "copilul de suflet" al Mariei Sale Stefan "Pinalti". (OM)

Comentarii